Καθηλώνει η Βανέσα Βενέτη: «Το παιδί μου πολλές φορές δεν θέλει να μου μιλήσει γιατί στενοχωρώ την μαμά»

01:48 - 07/10/2021

Το κατώφλι του The 2night Show πέρασε η Βανέσα Βενέτη, η οποία εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το πως από τότε […] The post Καθηλώνει η Βανέσα Βενέτη: «Το παιδί μου πολλές φορές δεν θέλει να μου μιλήσει γιατί στενοχωρώ την μαμά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βανέσα Βενέτη: «Έχω να δω το παιδί μου 4 χρόνια, δεν θέλει να μου μιλήσει»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η τρανς ακτιβίστρια Βανέσα Βενέτη που γνωρίσαμε ως διαγωνιζόμενη στο «Game Of Chefs»...

Διαβάστε το στο Zougla

Βανέσα Βενέτη: Δεν βλέπω το παιδί μου ούτε σε φωτογραφία – Πολλές φορές δεν θέλει να μου μιλήσει – «Στεναχωρείς τη μαμά»

Απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» κάθισε η Βανέσα Βενέτη, η οποία μίλησε για το πώς και πότε ξεκίνησε την φυλομετάβαση και εξομολογήθηκε ότι δεν μπορεί να δει την κόρη της αλλά και το πόσο λαχταρά να την σφίξει στην αγκαλιά της. «Είμαι φεμινίστρια, δεν θα μπορούσα ποτέ ως Βανέσα να βασίσω το δίκιο μου μέσω του νόμου της συνεπιμέλειας, που αδικεί τόσες χιλιάδες γυναίκες. Ακόμα και αυτός ο νόμος όμως δεν κάνει καμία πρόβλεψη για τα τρανς άτομα. Έχω να δω τέσσερα χρόνια το παιδί μου. Ούτε φωτογραφίες της δεν παίρνω. Αραιά και που μιλάμε στο τηλέφωνο, όμως στο παιδί έχουν μπει λόγια τον τελευταίο καιρό και έχει επηρεαστεί, μου λέει πολλές φορές “δεν θέ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βανέσα Βενέτη: «Έχω να δω το παιδί μου 4 χρόνια, δεν θέλει να μου μιλήσει»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η τρανς ακτιβίστρια Βανέσα  Βενέτη που γνωρίσαμε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Καθηλώνει η Βανέσα Βενέτη: «Το παιδί μου πολλές φορές δεν θέλει να μου μιλήσει γιατί στενοχωρώ την μαμά»

“Τηλέφωνο πολύ αραιά και που και μην ξεχνάμε ότι στο παιδί έχουν πει λόγια και ποιος ξέρει πόσο έχουν δηλητηριάσει την ψυχούλα του.” είπε η Βανέσα Βενέτη. Το κατώφλι του The 2night Show πέρασε η Βανέσα Βενέτη, η οποία εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το πως από τότε που ξεκίνησε την φυλομετάβαση, δεν μπορεί να δει […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Βανέσα Βενέτη: «Το παιδί μου πολλές φορές δεν θέλει να μου μιλήσει γιατί στενοχωρώ την μαμά»

"Τηλέφωνο πολύ αραιά και που και μην ξεχνάμε ότι στο παιδί έχουν πει λόγια και ποιος ξέρει πόσο έχουν δηλητηριάσει την ψυχούλα του"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο