«Όταν η Δέσποινα Βανδή μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω, θα σας πω»

14:10 - 07/10/2021

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή, απάντησε στο Πρωινό για το διαζύγιο της τραγουδίστριας από τον Ντέμη Νικολαΐδη […] The post «Όταν η Δέσποινα Βανδή μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω, θα σας πω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Όταν η Δέσποινα Βανδή μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω, θα σας πω»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου απαντά για τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή. Στην κάμερα του Πρωινό μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για το πολύκροτο διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη αλλά και την φημολογούμενη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. «Η Δέσποινα Βανδή είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της στους φίλους της και τους στενούς συνεργάτες της και ήταν ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Όταν η Δέσποινα Βανδή μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω, θα σας πω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

«Όταν η Δέσποινα Βανδή μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω, θα σας πω»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή, απάντησε στο Πρωινό για το διαζύγιο της τραγουδίστριας από τον Ντέμη Νικολαΐδη αλλά και για την φημολογούμενη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: "Όταν η Δέσποινα Βανδή μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω, θα σας πω"

"Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ διακριτικός"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο