Έλενα Ακρίτα: «Δεν αλλάζω ούτε και από ότι έχω γράψει για τον Μάρκο Σεφερλή»

10:57 - 16/10/2019

Την Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε, το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Παπαδάκης στο «Καλημέρα Ελλάδα». Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρθηκε […] The post Έλενα Ακρίτα: «Δεν αλλάζω ούτε και από ότι έχω γράψει για τον Μάρκο Σεφερλή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Ακρίτα για Σεφερλή: Δεν αλλάζω ούτε «και» από ό,τι έχω γράψει επειδή μου ζητάει 100.000 ευρώ

Στην δικαστική της διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων Έλενα Ακρίτα...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έλενα Ακρίτα: «Δεν αλλάζω τίποτα από αυτά που έχω πει για τον Σεφερλή»

Στο Πρωινό σχολίασαν τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Ακρίτα στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, η οποία ανέφερε ότι δεν αλλάζει ούτε «και» από αυτά που έχει πει για τον Μάρκο Σεφερλή επειδή της ζητάει 100.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Έλενα Ακρίτα: Δεν αλλάζω ούτε και από ότι έχω γράψει για τον Μάρκο Σεφερλή (VIDEO)

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε σήμερα το πρωί η Έλενα Ακρίτα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δικαστική της διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή, η οποία είχε ξεκινήσει πριν μερικούς μήνες από κείμενο της που αναφερόταν στην αισθητική των παραστάσεων του ηθοποιού. «Γράφω κάτι για τον Μάρκο Σεφερλή που μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, διαστρεβλώνεται αυτό το κάτι και αυτός με πάει σε αγωγή για 100.000 ευρώ. Ορίστε το κόστος. Ψυχικό, οικονομικό…» σημείωσε χαρακτηριστικά η κα. Ακρίτα. «Συγνώμη, αλλά δεν αλλάζω ούτε «και» από ότι έχω γράψει. Συγνώμη… Όταν ο Σεφερλής θεωρεί πως με τη λέξη trash είπα εκείνον trash, ενώ στην ουσία είπα trash όντως το είδος το θεατρικό το οποίο χλευάζει κοινωνικές ομά

Διαβάστε το στο thestival.gr

Έλενα Ακρίτα: «Θεωρώ ότι θα κερδίσω τη δίκη με τον Μάρκο Σεφερλή»

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Έλενα Ακρίτα έγραψε το περίφημο κείμενο […] The post Έλενα Ακρίτα: «Θεωρώ ότι θα κερδίσω τη δίκη με τον Μάρκο Σεφερλή» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Έλενα Ακρίτα: «Συγνώμη, αλλά δεν αλλάζω ούτε "και" από ότι έχω γράψει για τον Σεφερλή» (vid)

Στον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα», βρέθηκε το πρωινό της Τετάρτης η Έλενα Ακρίτα. The post Έλενα Ακρίτα: «Συγνώμη, αλλά δεν αλλάζω ούτε "και" από ότι έχω γράψει για τον Σεφερλή» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έλενα Ακρίτα: Δεν αλλάζω ούτε και από ότι έχω γράψει για τον Μάρκο Σεφερλή

Για όλους και για όλα μίλησε η Έλενα Ακρίτα, το πρωί της Τετάρτης, στο «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη. Μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρθηκε και στην δικαστική της διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή, η οποία είχε ξεκινήσει πριν μερικούς μήνες από

Διαβάστε το στο madata.gr

Έλενα Ακρίτα: Δεν αλλάζω ούτε «και» από ότι έχω γράψει για τον Μάρκο Σεφερλή (Video)

Για όλους και για όλα μίλησε η Έλενα Ακρίτα, το πρωί της Τετάρτης, στο «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη. Μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρθηκε και στην δικαστική της διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή, η οποία είχε ξεκινήσει πριν μερικούς μήνες από κείμενο της που αναφερόταν στην αισθητική των παραστάσεων του ηθοποιού. […] The post Έλενα Ακρίτα: Δεν αλλάζω ούτε «και» από ότι έχω γράψει για τον Μάρκο Σεφερλή (Video) appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Έλενα Ακρίτα: Δεν αλλάζω ούτε και από ότι έχω γράψει για τον Μάρκο Σεφερλή

«Λυπάμαι, δεν άλλαξα γνώμη επειδή μου ζητάει 100 χιλιάρικα...»

Διαβάστε το στο news.gr

Έλενα Ακρίτα: Δεν αλλάζω τίποτα από αυτά που έχω πει για τον Σεφερλή

Στο Πρωινό σχολίασαν τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Ακρίτα στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, η οποία ανέφερε ότι δεν αλλάζει ούτε «και» από αυτά που έχει πει για τον Μάρκο Σεφερλή επειδή της ζητάει 100.000 ευρώ. "Συγνώμη, αλλά δεν αλλάζω ούτε «και» από ότι έχω γράψει. Συγνώμη… Όταν ο Σεφερλής θεωρεί πως με τη λέξη trash είπα εκείνον trash, ενώ στην ουσία είπα trash όντως το είδος το θεατρικό το οποίο χλευάζει κοινωνικές ομάδες… Λυπάμαι, δεν άλλαξα γνώμη επειδή μου ζητάει 100 χιλιάρικα, ίδια θα είναι η γνώμη μου", τόνισε χαρακτηριστικά. Δείτε το video

Διαβάστε το στο entertv.gr

Ακρίτα: Δεν αλλάζω ούτε λέξη απ’ όσα έχω γράψει για τον Σεφερλή

Ακρίτα: Δεν αλλάζω ούτε λέξη απ’ όσα έχω γράψει για τον Σεφερλή - «Μου ζητάει 100 χιλιάρικα, αλλά τη γνώμη μου δεν την αλλάζω»

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Έλενα Ακρίτα για Σεφερλή: Δεν αλλάζω ούτε «και» από ό,τι έχω γράψει επειδή μου ζητάει 100.000 ευρώ

Στην δικαστική της διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων Έλενα Ακρίτα το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα είχε ξεκινήσει πριν μερικούς μήνες από κείμενο της που αναφερόταν στην αισθητική των παραστάσεων του ηθοποιού. «Γράφω κάτι για τον Μάρκο Σεφερλή που μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, διαστρεβλώνεται αυτό το κάτι και αυτός με πάει σε αγωγή για 100.000 ευρώ. Ορίστε το κόστος. Ψυχικό, οικονομικό…» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και συγγραφέας. «Συγγνώμη, αλλά δεν αλλάζω ούτε "και" από ότι έχω γράψει. Συγγνώμη… Όταν ο Σεφερλής θεωρεί πως με τη λέξη trash είπα εκείνον trash, ενώ στην ουσία είπα trash όντως το […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο