Μπακασέτας: «Η πιο σημαντική εκτέλεση πέναλτι της ζωής μου»

22:24 - 09/10/2021

Μπακασέτας: «Η πιο σημαντική εκτέλεση πέναλτι της ζωής μου» 09/10/2021 Ο Τάσος Μπακασέτας υποστήριξε ότι το πέναλτι εναντίον της Γεωργίας ήταν η σημαντικότερη εκτέλεση της ζωής του, ενώ επεσήμανε ότι πριν από αυτή πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό του. Ο αρχηγός της Εθνικής δήλωσε για την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με την οποία η Ελλάδα έκανε το 0-1 κόντρα στη Γεωργία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Δεν είχα πολύ άγχος, απλά περνούσαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου. Κράτησα ήρεμο τον εαυτό μου και φάνηκε αυτό στην εκτέλεση. Ήταν το πιο σημαντικό πέναλτι που έχω χτυπήσει στη ζωή μου, δεν μπορώ να το κρύψω. Όπως δεν μπορώ να κρύψω

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακασέτας: “Το σημαντικότερο πέναλτι της ζωής μου” (video)

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για τη νίκη της Εθνικής, το κρισιμότερο πέναλτι της καριέρας του, αλλά και το επόμενο παιχνίδι με τη Σουηδία. The post Μπακασέτας: “Το σημαντικότερο πέναλτι της ζωής μου” (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Μπακασέτας – «Η πιο σημαντική εκτέλεση πέναλτι της ζωής μου»

Η σημαντικότερη εκτέλεση πέναλτι που έχει αναλάβει στην καριέρα του ήταν αυτή κόντρα στη Γεωργια για τον Τάσο Μπακασέτα.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)