Η Σοφία Αρβανίτη εξομολογείται – «Με κάλεσε δάσκαλος στο σπίτι του όταν ήμουν 9 ετών» [βίντεο]
18:56 - 10/10/2021
Σοφία Αρβανίτη: Ο Κωνσταντίνος Αρκάς συνάντησε την Σοφία Αρβανίτη και μίλησαν για όλα. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» για την σχέση της με το Μιχάλη Ρακιντζή, για τον πρόσφατο χαμό του αδερφού της, αλλά για την παρενόχληση που δέχτηκε από το δάσκαλό της σε ηλικία 9 ετών...
The post Η Σοφία Αρβανίτη εξομολογείται – «Με κάλεσε δάσκαλος στο σπίτι του όταν ήμουν 9 ετών» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Σοφία Αρβανίτη – «Με κάλεσε δάσκαλος στο σπίτι του όταν ήμουν 9 ετών»
Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε την Κυριακή στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά στο MEGA. […]
The post Συγκλονίζει η Σοφία Αρβανίτη – «Με κάλεσε δάσκαλος στο σπίτι του όταν ήμουν 9 ετών» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣοφία Αρβανίτη – Με κάλεσε δάσκαλος στην οικεία του όταν ήμουν 9 ετών
«Φυσικά και έχω ανάλογες εμπειρίες με αυτές που βγήκαν στο φως από το ελληνικό metoo. Όχι μία και δύο. Και εγώ όμως δεν αντέδρασα και...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοφία Αρβανίτη – Με κάλεσε δάσκαλος στην οικεία του όταν ήμουν 9 ετών
Διαβάστε το στο spoilers