Λευτέρης Πανταζής: Ήμουν το «Ρωσάκι που τραγουδάει»

17:30 - 11/10/2021

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήρθε από την Ρωσία στην Ελλάδα, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση με την Άντζελα Δημητρίου.Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε. «Όταν ήρθα από τη Ρωσία μικρός, δούλεψα υδραυλικός, επιπλοποιός, πούλαγα πάγο, ήμουν σουβλατζής, είχα ένα κασελάκι και έβαφα παπούτσια. Ήμουν το “Ρωσάκι που τραγουδάει”, ο “ρωσοπόντιος”. Το bullying ήταν bullying. Το ξεπέρασα», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αποκάλυψε πως κινδύνεψε η ζωή του, όταν έκανε σχέση με μία γυναίκα, καθώς ήθελε εκδίκηση ο σύντ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά