La Stampa: «Οι αγορές επιβραβεύουν τα στοιχεία που βελτιώνονται στην Ελλάδα και επιδεινώνονται στην Ιταλία»
00:55 - 21/12/2019
Στους λόγους που ευνοούν την οικονομία μας και την αγορά ελληνικών, δημοσίων ομολόγων έναντι των ιταλικών, επικεντρώνεται ανάλυση της εφημερίδας La Stampa.
Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας La Stampa φιλοξενεί ανάλυση η οποία εξηγεί για ποιους λόγους η απόδοση των ελληνικών ομολόγων είναι, πλέον, χαμηλότερη από εκείνη την ιταλικών και η οικονομία μας σε θετικότερη τροχιά από εκείνη της γειτονικής μας χώρας .
Σε άρθρο που υπογράφει ο οικονομολόγος Φράνκο Μπρούνι, καθηγητής του γνωστού πανεπιστημίου Μποκόνι του Μιλάνου και αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνών πολιτικών Ερευνών με έδρα την Ρώμη, εξηγείται ότι οι αιτίες είναι πολλαπλές.
«Πρώτα απ΄ όλα οι αγορές επιβραβεύουν τα μακροοικονομικά στοι
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr