Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Στιγμές ευτυχίας μετά τον γάμο (photos)

16:04 - 12/10/2021

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωστής Μαραβέγιας: Το φιλί στην Τόνια Σωρηροπούλου και τα λόγια αγάπης μετά τον γάμο τους

Κάτω υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκαν έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου ο πολιτικός γάμος της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κωστής Μαραβέγιας: Το καυτό φιλί με την Τόνια Σωτηροπούλου και η συγκινητική ανάρτηση για τον γάμο τους

«Υπέροχη σύζυγε μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια,,υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη»

Διαβάστε το στο news.gr

Μαραβέγιας: Το καυτό φιλί στην Τόνια Σωρηροπούλου μετά τον γάμο τους

Τι έγραψε ο τραγουδιστής;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κωστής Μαραβέγιας – «Τόνια υπέροχη σύζυγέ μου, υπόσχομαι να σε κάνω ευτυχισμένη»

Κωστής Μαραβέγιας – «Τόνια υπέροχη σύζυγέ μου, υπόσχομαι να σε κάνω ευτυχισμένη» Ο Κωστής Μαραβέγιας δημοσίευσε φωτογραφία από το γάμο του με τη Τόνια Σωτηροπούλου στο instagram και έγραψε δύο όμορφα λόγια. «Δεν θυμάμαι να έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου τόσα πολλά μηνύματα, τόσες πολλές ευχές, με καμία αφορμή για καμία γιορτή, για καμία συναυλία, για κανένα βραβείο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηρτοπούλου: Η τριώροφη τούρτα του γάμου

«Μπορεί να είναι η μόνη φωτογραφία που δεν την κατακλύζουν τα δάκρυα χαράς γι’αυτό που ζήσαμε» έγραψε ο Γιάννης Ράπτης στο Instagram του με αφορμή το στιγμιότυπο που μοιράστηκε από τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια. Ο σχεδιαστής ήταν μαζί με τον Γιώργο Μπουκουβάλα κουμπάρος στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο αρχοντικό «Υδραία». […] The post Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηρτοπούλου: Η τριώροφη τούρτα του γάμου appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)