Αφοπλιστικός ο Αγγελος Μπράτης: Είχα κατάθλιψη με αγωγή, την ίδια στιγμή έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα [Βίντεο]

16:30 - 12/10/2021

"Είχα κατάθλιψη με αγωγή και έτυχε το GNTM στη ζωή μου, με βοήθησε να βγαίνω από το σπίτι μου" αποκαλύπτει ο Αγγελος Μπράτης

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξομολόγηση Άγγελου Μπράτης: Είχα κατάθλιψη και ήμουν με αγωγή… την ίδια στιγμή έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα (BINTEO)

Μιλώντας στο Breakfast@Star το πρωί της Τρίτης εξομολογήθηκε ότι πριν το GNTM, πάλευε με την κατάθλιψη. «Η πρώτη χρονιά στο GNTM ήταν πολύ δύσκολη για εμένα. Ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ, ήμουν πάντα πολύ διακριτικός. Δεν το ‘χω ξαναπεί, αλλά τώρα που έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω ό,τι κάνω, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις