Ήβη Αδάμου: Δεν σήκωνα κουβέντα στο θέμα του Μιχάλη. Ήθελα αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου

05:01 - 14/10/2021

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ήβη Αδάμου και πέρασε από την ανάκριση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η συνέντευξη φυσικά δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουϊνέλη για την σχέση της με οποίο μίλησε, όπως και για το πώς τον γνώρισε ο πατέρας της. «Πριν βρεθούμε με τον Μιχάλη ξανά μετά από καιρό, γιατί κάναμε και μια περιοδεία μαζί το 2010 κι είχαμε βγάλει το «Σαν έρθει η μέρα», εκεί είχε βρεθεί ο πατέρας μου μαζί του. Ήταν σαν φίλοι και τότε δεν υπήρχε κάτι μεταξύ μας» είπε η Ήβη Αδάμου. Για να επιμείνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφορικά στην πρώτη φορά που δήλωσε στον πατέρα της ότι ο Μιχάλης κι εκείνη είναι ζευγάρι. «Σ’ αυτό

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ήβη Αδάμου: Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ήβη Αδάμου: Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη – Ήθελα αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου

14 Οκτωβρίου 2021 12:16 «Έχει ποιότητα, που δεν το βρίσκεις εύκολα στις μέρες μας» τόνισε η Ήβη Αδάμου Στο πλατό της εκπομπής The 2night Show... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ήβη Αδάμου: Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη – Ήθελα αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας