Σαραρέ Κχαντεμί: Παράθυρο ελπίδας το «όχι» του Αντιεισαγγελέα του ΑΠ για την έκδοσή της στο Ιράν

11:42 - 16/10/2019

ΕΛΛAΔΑ  Το χθεσινό (Τρίτη) «όχι» του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο αίτημα έκδοσης είναι το πρώτο παράθυρο ελπίδας για την 37χρονη μητέρα από το Ιράν Σαραρέ Κχαντεμί. Με δάκρυα στα μάτια η 37χρονη ζήτησε από τους δικαστές να προστατεύσουν την ίδια και την κόρη της. «Είμαι πολιτικός πρόσφυγας στη χώρα σας ζητώ την προστασία σας. Αν παραδοθώ στο καθεστώς θα πεθάνω και η κόρη μου θα δοθεί στον σύζυγό μου. Ήθελε να την παντρέψει από τα 9 της» είπε η Σαράρε.  Η 37 Σαραρέ περιμένει τη ετυμηγορία του 6ου Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, που αναμένεται να ανακοινωθεί στις 29 Οκτωβρίου. Η Σαράρε ήρθε μαζί με την κόρη της από το θεοκρατικό Ιράν. Δραπέτευσε από την πατρίδα της για να σώσει τη ζωή τ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)