Η Ματίνα Νικολάου προδίδει γιατί ο Νίκος Μουτσινάς την λέει “κατσαρίδα”

11:03 - 21/12/2019

Την Ματίνα Νικολάου είδαμε, το βράδυ της Παρασκευής, στο πλατό του “After Dark” σαν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά. Η ηθοποιός […] The post Η Ματίνα Νικολάου προδίδει γιατί ο Νίκος Μουτσινάς την λέει “κατσαρίδα” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ματίνα Νικολάου αποκαλύπτει γιατί ο Νίκος Μουτσινάς την λέει "κατσαρίδα" (VIDEO)

Στην εκπομπή “After Dark” με τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε καλεσμένη η Ματίνα Νικολάου. Η ηθοποιός που απολαμβάνει την τηλεοπτική επιτυχία σαν “Βάνια” στο πλευρό του καλού της φίλου, Νίκου Μουτσινά μίλησε για όλα και αποκάλυψε την αδυναμία που έχει στα… σκηνικά ατυχήματα! Πιο συγκεκριμένα, όταν η ηθοποιός βρέθηκε στο γνωστό εξομολογητήριο, δήλωσε: “Στην πρεμιέρα μας στη “Βερβερίτσα”, όταν κάνω ένα χορευτικό, μπέρδεψα τα πόδια μου και έπεσα τούμπα! Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, αν και δεν το κατάλαβε κανείς. Νόμιζαν ότι ήταν μέσα στο έργο. Έπεσα, όμως, τούμπα κανονική!” “Έχω φάει και σε δράμα τούμπα” πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Ματίνα Νικολάου προκαλώντας την έκπληξη τόσο του παρουσιαστή όσ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ματίνα Νικολάου: Γιατί ο Μουτσινάς την φωνάζει «κατσαρίδα»

Ματίνα Νικολάου: Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε γιατί ο Νίκος Μουτσινάς την φωνάζει "κατσαρίδα".

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ματίνα Νικολάου: "Ο Νίκος Μουτσινάς με λέει κατσαρίδα" (video)

"Έχω φάει και σε δράμα τούμπα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο