Στάνκοβιτς: «Δουλεύουμε σκληρά με το νέο προπονητή»

14:38 - 16/10/2021

Ο Αυστριακός γκολκίπερ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, τονίζοντας ότι δουλεύουν σκληρά με τον νέο προπονητή της ομάδας, ενώ πρόσθεσε ότι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.  Αναλυτικά όσα είπε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην Cosmote TV: Για τους πρώτους μήνες στην ΑΕΚ και την προσαρμογή του: “Είμαι πολύ χαρούμενος που […] The post Στάνκοβιτς: «Δουλεύουμε σκληρά με το νέο προπονητή» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΚ – Στάνκοβιτς: «Δουλεύουμε σκληρά δύο μέρες με τον Γιαννίκη»

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει την αλλαγή του προπονητή στην ΑΕΚ, με τον Αυστριακό τερματοφύλακα να τονίζει ότι αυτός παραμένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά που γίνεται με τον Αργύρη Γιαννίκη κι εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της ΑΕΚ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην «Cosmote TV»: ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ – Στάνκοβιτς: «Δουλεύουμε σκληρά δύο μέρες με τον Γιαννίκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)