Μαρία Μπακοδήμου: Δύσκολο το διαζύγιο με τον Δημήτρη - Με τους γιους μου μοιραζόμαστε συμβουλές

20:20 - 16/10/2021

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν καλεσμένη στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού και  μίλησε για τη σχέση που έχει με τους γιους της αλλά και για το πόσο δύσκολο ήταν το διαζύγιο με τον πρώην άνδρα της.  Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. «Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Ήταν μία κατάσταση που δε μπορούσε να συνεχιστεί και φαινόταν από την αρχή… Πριν γίνει το πρώτο παιδί, φαινόταν ότι δεν..Ο έρωτας και η αγάπη είναι άλλο πράγμα. Οπότε προχωρήσαμε στο να κάνουμε ένα παιδί. Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, ήμουν σίγουρη πως θα χωρίσουμε όπου να

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά