Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου προς την εκπομπή της Γερμανού: «Ζητώ αποκατάσταση του ονόματος μου»
11:18 - 18/10/2021
Στην κάμερα του Alpha και στο Καλύτερα δε γίνεται μίλησε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, ο οποίος
To άρθρο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου προς την εκπομπή της Γερμανού: «Ζητώ αποκατάσταση του ονόματος μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: «Ζητώ την αποκατάσταση του ονόματος μου παίζοντας ολόκληρο το βίντεο με τις δηλώσεις μου»
Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου κατά του Καλύτερα Δεν Γίνεται. Την αποκατάσταση του ονόματός του ζήτησε ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου για τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη που προβλήθηκαν στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και προκάλεσαν την αντίδραση της παρουσιάστριας. «Προς αποκατάσταση της αλήθειας! Η συνέντευξή μου στον @kyriakos_theod στην εκπομπή @kalyteradeginetai την οποία παρουσιάζει η κυρία Γερμανού ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: «Ζητώ την αποκατάσταση του ονόματος μου παίζοντας ολόκληρο το βίντεο με τις δηλώσεις μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Στα άκρα η σχέση Παπατριανταφύλλου με Γερμανού: «Ζητώ αποκατάσταση του ονόματός μου» (vid & ΕΙΚΟΝΕΣ)
«Εγώ είχα καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη και δεν είχα κανένα παράπονο προσωπικά. Δεν μου έκανε ποτέ τίποτα. Για τον άλλο κύριο που έχει προφυλακιστεί, είχα ακούσει πολύ κακά πράγματα, τύπου πρόσεχέ τον και μην πας να δουλέψεις μαζί του», ανέφερε. Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης η Ναταλία Γερμανού αντέδρασε, αφού θεώρησε πως τα ονόματα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξανδρος Παπατριανταφύλλου κατά «Καλύτερα δε γίνεται» – «Ζητώ την αποκατάσταση του ονόματός μου»
Ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου για τις δηλώσεις του που παίχτηκαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ο ηθοποιός […]
The post Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου κατά «Καλύτερα δε γίνεται» – «Ζητώ την αποκατάσταση του ονόματός μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr