Μήτογλου: «Ήθελα πάρα πολύ αυτή τη στιγμή, ήμασταν αποφασιστικοί»
12:38 - 18/10/2021
Ο Έλληνας στόπερ κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP μίλησε στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ αυτή τη στιγμή και πρόσθεσε ότι ήταν αποφασιστικοί και έφτασαν στη νίκη. Ο Γεράσιμος Μήτογλου αναδείχθηκε Cosmote MVP της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ατρόμητος, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος […]
The post Μήτογλου: «Ήθελα πάρα πολύ αυτή τη στιγμή, ήμασταν αποφασιστικοί» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΒΙΝΤΕΟ - Μήτογλου: «Ήθελα πολύ αυτή τη στιγμή - Μου δίνει δύναμη το βραβείο του MVP»
ΒΙΝΤΕΟ - Μήτογλου: «Ήθελα πολύ αυτή τη στιγμή - Μου δίνει δύναμη το βραβείο του MVP»
18/10/2021
Ο Γεράσιμος Μήτογλου αναδείχθηκε MVP του αγώνα με τον Ατρόμητο και δεν έκρυψε τη χαρά του για το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης ο 22χρονος στόπερ:
«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, ήθελα πολύ αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε, μου δίνει δύναμη και κίνητρο να συνεχίσω.
Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι, ειδικά τα πρώτα λεπτά υπήρχε πολλή ένταση και ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έκανε πολλές μάχες μέσα στο παιχνίδι.
Ήμασταν αποφασιστικοί, βγήκαμε νικητές και το έδειξε και το αποτέλεσμα. Κρατάμε μικρό
Διαβάστε το στο filathlos.gr