«Είμαι 39 ετών και μαμά τριών παιδιών, αλλά δεν με πιστεύουν γιατί φαίνομαι τόσο νέα»

16:30 - 18/10/2021

Είναι μαμά τριών παιδιών, γεγονός που εξέπληξε τους χρήστες στο TikTok όταν η ίδια έκανε την αποκάλυψη. Η May, η οποία ζει στο Σικάγο, έγινε viral όταν ο σύζυγός της μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο αγκαλιάζει τα τρία παιδιά της, σύμφωνα με τη Daily Star. Η 39χρονη έχει ένα απίστευτο σώμα που αναδείκνυε απίστευτα το ολόσωμο κολλητό μαύρο ρούχο που φορούσε. Στο βίντεο η γυναίκα φαίνεται να κατεβαίνει αρχικά από τις σκάλες και στη συνέχεια αγκαλιάζει τα τρία της παιδιά. Σε άλλα βίντεο εμφανίζεται στο σπίτι της να γυμνάζεται και πολλοί χρήστες εξεπλάγησαν όταν έμαθαν την ηλικία της και το γεγονός ότι έχει φέρει στον κόσμο τρία παιδιά. «39; Έμενα μου μοιάζει ότι είναι 19» «Θεέ μου, δεν μπορεί

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας