Κλοπ: «Δεν μου αρέσει o τρόπος παιχνιδιού της Ατλέτικο»
20:14 - 18/10/2021
Το γεγονός ότι δεν του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της Ατλέτικο Μαδρίτης επανέλαβε ο Γιούργκεν Κλοπ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον πρόσθεσε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα στο «Wanda Metropolitano». […]
The post Κλοπ: «Δεν μου αρέσει o τρόπος παιχνιδιού της Ατλέτικο» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κλοπ – «Δεν μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού της Ατλέτικο»
Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι φαν του στυλ παιχνιδιού της.
Διαβάστε το στο Κλοπ – «Δεν μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού της Ατλέτικο»
Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι φαν του στυλ παιχνιδιού της.
Διαβάστε το στο tovimaΚλοπ: «Δεν μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της Ατλέτικο»
Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των «κολτσονέρος».
Διαβάστε το στο fosonline.grΚλοπ – «Δεν μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού της Ατλέτικο»
Διαβάστε το στο to10.grΚλοπ : “Δεν μου αρέσει o τρόπος παιχνιδιού της Ατλέτικο”
Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον πρόσθεσε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα στο «Wanda Metropolitano». Ο Γερμανός τεχνικός δεν είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τους «ροχιμπλάνκος» μετά την πρόκριση των Ισπανών μέσα στο «Άνφιλντ» τον Μάρτιο του 2020 και σήμερα βρήκε την […]
Διαβάστε το στο thessports.gr