Μαρίνα Πατούλη: Η πρόταση για τη «Φάρμα» και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη

14:58 - 20/10/2021

Μετά από την δημοσιοποίηση της πρότασης που δέχτηκε από τον ΑΝΤ1 για να συμμετέχει στη «Φάρμα», η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στη «Super Κατερίνα» και έβαλα τα πράγματα στη θέση τους. «Πράγματι μου έγινε πρόταση για τη «Φάρμα» αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να συμμετέχω και τους το έχω αποκλείσει. Λόγω υποχρεώσεων επαγγελματικών, δεν υπάρχει καθόλου χρόνος και δεν ανήκε και το όλο concept στο ύφος μου» είπε στην κάμερα η τέως σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, η οποία άφησε ωστόσο ανοιχτό παραθυράκι για τη συμμετοχή της σε άλλα ανάλογα projects στο μέλλον. «Μου αρέσει να τσαλακώνομαι και κάποιες προτάσεις όπως η “Φάρμα” αποτελούν πρόκληση αλλά δεν υπάρχει χρόνος» είπε. Και φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Πατούλη: Επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη;

Την απάντηση δίνει η ίδια η Μαρίνα Πατούλη… «Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, ήμασταν 35 χρόνια μαζί, τον αγαπώ και έχουμε ένα παιδί μαζί», λέει αναφερόμενη στον Γιώργο Πατούλη. Στο νέο κύκλο της Φάρμας φαίνεται πως ήθελαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να δουν την Μαρίνα Πατούλη, εκείνη όμως δεν θα μπορέσει τελικά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά