Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται για πρώτη φορά: «Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά, ήμουν σκιά του εαυτού μου»
13:24 - 21/10/2021
Την τραγουδίστρια Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία βρέθηκε στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας στο παρελθόν φιλοξένησε το μεσημέρι
To άρθρο Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται για πρώτη φορά: «Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά, ήμουν σκιά του εαυτού μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαλέσκου: Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά, ήμουν σκιά του εαυτού μου
Την ώρα που η καλεσμένη της εξιστορούσε τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος, η παρουσιάστρια του Love it αποκάλυψε ότι η μητέρα της θα σοκαριστεί όταν ακούσει πως και εκείνη πέρασε από μία παρόμοια φάση.
Διαβάστε το στο Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται για τη μάχη με το βάρος της: «Είχα γίνει σκιά του εαυτού μου»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» ήταν το πρωί της Πέμπτης η τραγουδίστρια Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία μίλησε για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία...
Διαβάστε το στο ZouglaΙωάννα Μαλέσκου: «Είχα αποστεωθεί, ήμουν σκιά του εαυτού μου. Η εικόνα μου ήταν σοκαριστική»
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε πρώτη φορά για τη μάχη της με τα κιλά!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται για τη μάχη με το βάρος της: «Είχα γίνει σκιά του εαυτού μου»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» ήταν το πρωί της Πέμπτης η τραγουδίστρια Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία μίλησε για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία. Τότε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται: «Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά, ήμουν σκιά του εαυτού μου»
Την τραγουδίστρια Ιουλία Καλλιμάνη φιλοξένησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ιωάννα Μαλέσκου και με αφορμή την ιστορία της, που βρέθηκε στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας στο παρελθόν, η παρουσιάστρια μίλησε και για τη δική της ιστορία. «Πέρασα κι εγώ από μία τέτοια φάση. Ήμουν κι εγώ φοιτήτρια, λίγο πριν τα 20, δε μπορούσα να βλέπω το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Μαλέσκου: «Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά από το πάνω μέρος, άλλαξε η εικόνα μου»
Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου, το μεσημέρι της Πέμπτης, στον αέρα του Love It με αφορμή την […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά από το πάνω μέρος, άλλαξε η εικόνα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΙωάννα Μαλέσκου: «Είχα αποστεωθεί, ήμουν σκιά του εαυτού μου. Η εικόνα μου ήταν σοκαριστική»
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε πρώτη φορά για τη μάχη της με τα κιλά!
Διαβάστε το στο queen.grΙωάννα Μαλέσκου: Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά από το πάνω μέρος, άλλαξε η εικόνα μου
Η παρουσιάστρια για την περιπέτεια που πέρασε στα 20 της χρόνια με τη νευρική ανορεξία
Διαβάστε το στο news.gr