Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν έτρωγα τίποτα, είχα αποστεωθεί και είχα εμμονή με τη ζυγαριά

15:30 - 21/10/2021

Τις δυσκολίες που πέρασε όταν ήταν νεότερη, αναφορικά με τα κιλά της, μοιράστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή την ιστορία της Ιουλίας Καλλιμάνη που εξομολογήθηκε μιλώντας στο «Love It» ότι έφτασε στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι πέρασε μία ανάλογη φάση. «Ήμουν κι εγώ φοιτήτρια, λίγο πριν τα 20. Δεν μπορούσα να βλέπω το σώμα μου. Ένιωθα ότι έχω πολλά παραπανίσια κιλά. 60 είναι τα κιλά μου. Και έβλεπα την εικόνα μου και προσπαθούσα να χάσω κιλά» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου. «Και το περιβάλλον μου το ενίσχυε, οι “φίλοι” και τα πρότυπα. Λάθος μου. Είχα μία εμμονή με τη ζυγαριά, ανεβοκατέβαινα και έβλεπα την αυξομείωση των γραμμαρίων» συνέχισε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει: «Δεν έτρωγα τίποτα - Ήμουν εμμονική με τη ζυγαριά» (βίντεο)

Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της και στους συνεργάτες της ότι, όταν ήταν νεότερη, είχε πάθει εμμονή με τα κιλά της. Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε χαρακτηριστικά: «Πέρασα κι εγώ από μία τέτοια φάση. Ήμουν κι εγώ φοιτήτρια, λίγο πριν τα 20, δε μπορούσα να βλέπω το σώμα μου. Ένιωθα ότι έχω πολλά παραπανίσια κιλά. 60 κιλά είναι τα κιλά μου. Και έβλεπα την εικόνα μου και προσπαθούσα να χάσω κιλά. Και το περιβάλλον μου το ενίσχυε, οι “φίλοι” και τα πρότυπα… Λάθος μου. Είχα μία εμμονή με τη ζυγαριά, ανεβοκατέβαινα και έβλεπα την αυξομείωση των γραμμαρίων». Και πρόσθεσε: «Δεν έτρωγα τίποτα και ευτυχώς το κατάλαβα. Μέχρι που είδα μία σοκαριστική εικόνα που με κλόνισε. Σε αυτήν είχα δει

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Φωτιά σε διαμέρισα στη Ριζούπολη Αττικής

Κως: 42χρονος κατηγορείται ότι σήκωσε την μπλούζα της ανήλικης ανιψιάς και βαφτισιμιάς του και τη θώπευσε στο στήθος

Φορούσαν εσώρουχα οι αρχαίοι Έλληνες;

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον αστυνομικό που καταπλακώθηκε από κτίριο στον Πειραιά – «Ήταν από τα καλύτερα παιδιά»

Η πιο… ευθεία κωμόπολη του κόσμου από ψηλά

Η ώρα των φορολογικών δηλώσεων : Επτά «κλειδιά» που ξεκλειδώνουν φοροεκπτώσεις