Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για την Αυτοψία: «Το κάναμε στα μεσημεριανά πάρα πολλές φορές».
11:30 - 22/10/2021
Ο Αντώνης Σρόιτερ έκανε πρεμιέρα με την Αυτοψία μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης, εκεί όπου μεταξύ άλλων κρατούνται ο […]
The post Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για την Αυτοψία: «Το κάναμε στα μεσημεριανά πάρα πολλές φορές». appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εκνευρίστηκε η Φαίη Σκορδά με την Αυτοψία: «Μου κάνει άτοπο, δεν θέλω να ακούω την γνώμη του»
Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό με όσα προβλήθηκαν σε εκπομπή για τις φυλακές τριπόλεως. Τι δήλωσε μπροστά στην κάμερα. Άκρως αντίθετη ήταν η Φαίη Σκορδά με όσα προβλήθηκαν χθες στην εκπομπή Αυτοψία για τις φυλακές Τριπόλεως ενώ παράλληλα αντιδράσεις προκλήθηκαν και στο social media. Στο Πρωινό έπαιξε ένα απόσπασμα στο οποίο κρατούμενος μιλά για ... Περισσότερα
To άρθρο Εκνευρίστηκε η Φαίη Σκορδά με την Αυτοψία: «Μου κάνει άτοπο, δεν θέλω να ακούω την γνώμη του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για την Αυτοψία: "Το κάναμε στα μεσημεριανά πάρα πολλές φορές" (video)
"Γιατί να ακούσω τώρα για την Τρίπολη και τον εορτασμό από έναν άνθρωπο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr