FY για Mad clip: «Υπάρχουν πολλά που δεν πρόλαβα να του πω»
19:06 - 23/10/2021
Ο FY βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Mega Star μιλώντας για τα μουσικά του νέα, αλλά
To άρθρο FY για Mad clip: «Υπάρχουν πολλά που δεν πρόλαβα να του πω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
FY για MadClip:« Υπάρχουν πολλά που δεν πρόλαβα να του πω. Ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός»
Ο FY ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Mega Star και μίλησε για τη μουσική του, τις εμφανίσεις του αλλά και για…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombFY για Mad Clip: «Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δεν πρόλαβα να του πω…»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Star» βρέθηκε ο FY, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θάνατο του καλού του φίλου και συνεργάτη Mad Clip, που έφυγε από...
Διαβάστε το στο govastileto.grΡαγίζει καρδιές ο FY: Ο Mad Clip ήταν σαν μεγάλος μου αδελφός. Υπάρχουν πολλά που δεν πρόλαβα να του πω
Καλεσμένος στην πρεμιέρα του ανανεωμένου «Mega Star» ήταν ο FY, ο οποίος μίλησε για την απώλεια του φίλου του, Mad Clip. Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε για...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ραγίζει καρδιές ο FY: Ο Mad Clip ήταν σαν μεγάλος μου αδελφός. Υπάρχουν πολλά που δεν πρόλαβα να του πω
Διαβάστε το στο spoilers