FY για Mad Clip: «Ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός - Ήταν ο μέντοράς μου» (βίντεο)
19:42 - 23/10/2021
O γνωστός τράπερ FY, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το απόγευμα του Σαββάτου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την μουσική του, τον Mad Clip και το graffiti στην Γλυφάδα.
«Έχω άπειρα τραγούδια ακυκλοφόρητα, έχω γύρω στα 300 κομμάτια, αλλά συνεχώς γράφω καινούρια», ανέφερε και συμπλήρωσε πως είχε δημιουργήσει ένα mix tape με τον Mad Clip, το οποίο θα έβγαινε στην κυκλοφορία.
«Προσπαθώ να ανακάμψω από την απώλεια του Mad Clip. Προσπαθώ να δουλεύω όσο μπορώ, για να νιώσω πιο δυνατός. Τα show με κάνουν δυνατό. Χαίρομαι που αυτός ο άνθρωπος επηρέασε τόσο κόσμο όσο ήταν εν ζωή και όχι μετά θάνατον», τόνισε και πρόσθεσε:
«Ήμασταν φίλοι από το 2017 στην αρχή νόμιζα ότι δε θα ήθελε να μου μιλάει. Ή
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
FY για Mad Clip: Ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός, είχα πολλά να του πω και δεν πρόλαβα
«Αυτός ο άνθρωπος έγινε θρύλος και έγινε αφότου πέθανε», είπε ο νεαρός ράπερ στο Mega Star
Διαβάστε το στο FY: «Ο Mad Clip ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός, ο μέντοράς μου»
Καλεσμένος στην πρεμιέρα του MEGA Star βρέθηκε ο FY το απόγευμα του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων, ο νεαρός τράπερ μίλησε από […]
The post FY: «Ο Mad Clip ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός, ο μέντοράς μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grFY για Mad clip: “Ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός – Ήταν ο μέντοράς μου”
Ο FY βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή MEGA STAR και μίλησε για τη μουσική του, τις εμφανίσεις του αλλά και για τον Mad Clip. Ο καλλιτέχνης της τραπ μουσικής, FY , μίλησε στο MEGA STAR για την μουσική του, αναφέροντας πως γράφει συνεχώς μουσική, έχοντας περάσει ένα ιδιαίτερα δημιουργικό καλοκαίρι. Τον προηγούμενο καιρό ήταν σε μίνι […]
Διαβάστε το στο irafina.grFY για Mad Clip – “Ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός, ο μέντοράς μου”
Καλεσμένος στην πρεμιέρα του MEGA Star βρέθηκε ο FY το απόγευμα του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων, ο νεαρός τράπερ μίλησε από καρδιάς για την απώλεια του...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: FY για Mad Clip – “Ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός, ο μέντοράς μου”
Διαβάστε το στο spoilersFY: Ο Mad Clip ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός - Ήταν ο μέντοράς μου
Ο FY βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή MEGA STAR και μίλησε για τη μουσική του, τις εμφανίσεις του αλλά και για τον Mad Clip.Ο FY ήταν καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή για τη φετινή σεζόν στην εκπομπή MEGA STAR και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την μουσική του, τον Mad Clip και το graffiti στην Γλυφάδα. Τον προηγούμενο καιρό ήταν σε μίνι τουρ στην Γερμανία, η οποία όπως δήλωσε πήγε πολύ καλά και ήταν αρκετά ικανοποιημένος. «Έχω άπειρα τραγουδια ακυκλοφόρητα, έχω γύρω στα 300 κομμάτια, αλλά συνεχώς γράφω καινούρια», ανέφερε. «Προσπαθώ να ανακάμψω από την απώλεια του Mad Clip. Προσπαθώ να δουλεύω όσο μπορώ, για να νιώσω πιο δυνατός. Τα show με κάνουν δυνατό. Χαίρομαι που αυτός ο άνθρωπος επηρέασε τόσο
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr