Ελεονώρα Μελέτη: «Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου, με ακραίους χαρακτηρισμούς»
11:06 - 24/10/2021
Για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στην επαγγελματική της πορεία μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που έδωσε στη Real […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου, με ακραίους χαρακτηρισμούς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη: «Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και τη Νίκη Κώτσου, όπου αναφέρθηκε στις
To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλεονώρα Μελέτη: Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου…
«Υπήρξε μια συγκεκριμένη περίοδος πολύ δύσκολη με τα πυρά να έρχονται κατά πάνω μου από παντού».
Διαβάστε το στο topontiki.grΕλεονώρα Μελέτη: «Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου»
«Υπήρχε μια περίοδος στα ΜΜΕ που βίωσα bullying», λέει η Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που έδωσε στη Real και τη Νίκη Κώτσου, μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στην επαγγελματική της πορεία. Υπήρξε μια περίοδος που ήταν πολύ δύσκολη για εσένα σε ότι αφορά τα ΜΜΕ. Τα πυρά έρχονταν από παντού. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕλεονώρα Μελέτη: Υπήρχε περίοδος που βίωσα μπούλινγκ. Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου
Για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στη δουλειά της στο χώρο της τηλεόρασης, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real και στη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελεονώρα Μελέτη: Υπήρχε περίοδος που βίωσα μπούλινγκ. Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου
Διαβάστε το στο spoilers