Μοσχάτο: «Άκουσα ότι υπήρχαν κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του καθηγητή» – Ξεσπά ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας

18:24 - 27/10/2021

Την αγανάκτησή του για τους χειρισμούς του σχολείου στο Μοσχάτο, όπου ο 45χρονος καθηγητής ζήτησε από 11χρονη μαθήτρια να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει πάνω σε θρανίο, εκφράζει ο πατέρας της ανήλικης.  «Εμείς σαν γονείς μάθαμε τι είχε γίνει στο σχολείο από την κόρη μας και όχι από τον διευθυντή του σχολείου. Όταν εγώ προσωπικά κάλεσα τον διευθυντή του σχολείου ενώ είχανε περάσει τρεις ώρες από το περιστατικό, το μόνο που αρκέστηκε να μου πει αυτός ο άνθρωπος ήταν ότι έχω απόλυτο δίκαιο και το εξοργιστικό επίσης ότι θα λύσει το θέμα μέσω δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα κάνει αναφορά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση» ανέφερε ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας μιλώντας στο Mega. Η

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας