Ζορζίνιο – «Θα έδινα την Χρυσή Μπάλα στον Ντε Μπρόινε»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζορζίνιο – «Θα έδινα τη Χρυσή Μπάλα στον Ντε Μπρόινε»
Ο ιταλός μέσος δε δίστασε να παραδεχτεί πως θα έδινε τη Χρυσή Μπάλα στον άσο της Μάντσεστερ Σίτι
Διαβάστε το στο Ζορζίνιο για τη Χρυσή Μπάλα: «Αν δεν με ψηφίσω εγώ, ποιός θα το κάνει;»
Ο Ζορζίνιο ερωτήθηκε ποιον θα ψήφιζε για τη Χρυσή Μπάλα φέτος και αστειεύτηκε ότι θα ψήφιζε τον εαυτό του ώστε να εξασφαλίσει ότι θα πάρει έστω μία ψήφο!
Διαβάστε το στο Ζορζίνιο – «Θα έδινα τη Χρυσή Μπάλα στον Ντε Μπρόινε»
Ο ιταλός μέσος δε δίστασε να παραδεχτεί πως θα έδινε τη Χρυσή Μπάλα στον άσο της Μάντσεστερ Σίτι
Διαβάστε το στο tovimaΖορζίνιο για τη Χρυσή Μπάλα: «Αν δεν με ψηφίσω εγώ, ποιός θα το κάνει;»
Ο Ζορζίνιο ερωτήθηκε ποιον θα ψήφιζε για τη Χρυσή Μπάλα φέτος και αστειεύτηκε ότι θα ψήφιζε τον εαυτό του ώστε να εξασφαλίσει ότι θα πάρει έστω μία ψήφο! Μετά από απουσία ενός χρόνου λόγω της πανδημίας του κορωνoϊού, το France Football διοργανώνει και πάλι το Ballon d’Or με την τελετή απονομής να είναι προγραμματισμένη για τις 29 Νοεμβρίου. […]
The post Ζορζίνιο για τη Χρυσή Μπάλα: «Αν δεν με ψηφίσω εγώ, ποιός θα το κάνει;» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΖορζίνιο: «Θα έδινα τη Χρυσή Μπάλα στον Ντε Μπρόινε»
Ο Ζορζίνιο έπλεξε το εγκώμιο του Κέβιν Ντε Μπρόινε, τονίζοντας ότι θα τον ψήφιζε για την «Χρυσή Μπάλα».
Διαβάστε το στο fosonline.gr