Άρης Σερβετάλης: Πως η γνωριμία του με έναν μοναχό του άλλαξε τη ζωή

08:32 - 31/10/2021

Για τη συμμετοχή του στην ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού”  όπου υποδύθηκε τον Άγιο Νεκτάριο, και To άρθρο Άρης Σερβετάλης: Πως η γνωριμία του με έναν μοναχό του άλλαξε τη ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης Σερβετάλης: Πώς η γνωριμία του με έναν μοναχό του άλλαξε τη ζωή;

Για τη συμμετοχή του στην ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού”, όπου υποδύθηκε τον Άγιο Νεκτάριο, και το πώς μπόρεσε να ανταποκριθεί σε αυτό τον δύσκολο ρόλο, καθώς και την πίστη του στο Θεό, μίλησε ο Άρης Σερβετάλης στο ένθετο Enjoy. «Η προσωπική μου μάχη ήταν να κατευνάσω τα φαντάσματά μου, τους δαίμονές μου, τον εγωισμό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της