Ομελέτα με βότανα και τηγανητές ντομάτες

12:18 - 31/10/2021

Υλικά 1 κ. γλ. ελαιόλαδο 3 ντομάτες, κομμένες στη μέση 4 μεγάλα αβγά 1 κ. σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κ. σ. ψιλοκομμένο βασιλικό Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και στη συνέχεια σοτάρετε τις ντομάτες από την πλευρά που τις έχετε κόψει μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν και να παίρνουν χρώμα. Εν τω μεταξύ, σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε τα αβγά με τα μυρωδικά, το αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Βγάλτε τις ντομάτες από το τηγάνι και τοποθετήστε τις σε δύο πιάτα. Ρίξτε το μείγμα αβγών στο τηγάνι και ψήστε την ομελέτα μέχρι να αποκτήσει χρυσαφένιο χρώμα. Κόψτε στα τέσσερα και σερβίρετε με τις ντομάτες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!