Άγρια ληστεία γυναίκας στο Μενίδι: «Ανέβηκα στο καπό για να σώσω τον εαυτό μου»

17:48 - 01/11/2021

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας 1η Νοεμβρίου, η γυναίκα που έπεσε θύμα άγριας ληστείας στο Μενίδι. Η ίδια περιγράφει τα εφιαλτικά εκείνα δευτερόλεπτα που έζησε στην λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι: «Στην προσπάθειά μου να του αρπάξω την τσάντα, εγώ βρέθηκα μπροστά στο αυτοκίνητο και εκείνη την ώρα αυτοί βάλανε μπρος για να με πατήσουν. Προκειμένου να αποφύγω το να με πατήσουν ανέβηκα πάνω στο καπό για να σώσω τον εαυτό μου, ασυναίσθητα δηλαδή ήταν το μοναδικό πράγμα. Δεξιά περνούσαν αυτοκίνητα, αριστερά υπήρχαν αυτοκίνητα, μόνο να ανέβω πάνω στο καπό. Κρατιόμουν με πολλή δύναμη, δε φαντάστηκα ότι τρέχανε μανιωδώς, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, κάνανε ελιγμούς, πατούσαν γκάζι φρένο, θ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις