Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει μια νέα ζωή – Παρούσα στην Εβδομάδα Μόδας
23:18 - 01/11/2021
Παρούσα στην εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο ήταν το βράδυ της Δευτέρας (01.11.2021) η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η Ιωάννα ήταν προσκεκλημένη της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία στάθηκε από την αρχή στο πλευρό της στο δράμα που περνούσε. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που αποτελεί μια γυναίκα σύμβολο πλέον πήγε στο Ζάππειο μετά από πρόσκληση...
The post Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει μια νέα ζωή – Παρούσα στην Εβδομάδα Μόδας appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Εβδομάδα Μόδας
Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τη δίκη για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας......
Διαβάστε το στο ZouglaΙωάννα Παλιοσπύρου: «Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση» – Η εμφάνισή της στην εβδομάδα μόδας
«Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση» δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της στην εβδομάδα μόδας. Η Ιωάννα βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Τάσου Μητρόπουλου για να στηρίξει, όπως είπε, την Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της. «Αγαπώ πολύ τη μόδα. Είναι δική μου τιμή που με κάλεσε ο Τάσος. Έχω έρθει σήμερα για να στηρίξω την Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της, την Τερέζα. Νιώθω άνετα, ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση και να μπορέσω να βρεθώ εδώ. Οπότε, αυτό το πετύχαμε και είμαι πολύ ευχαριστημένη» είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Η Αννίτα είναι στο πλάι μου από την πρώτη στιγμή και γι’ αυτό ήρθα κι εγώ σήμερα εδώ, γι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της εμφάνιση μετά την δίκη στην Εβδομάδα Μόδας
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε απόψε στο Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο και πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το […]
The post Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της εμφάνιση μετά την δίκη στην Εβδομάδα Μόδας appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΙωάννα Παλιοσπύρου – Μια κοκέτα στην εβδομάδα μόδας (Εικόνες)
Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την καταδίκη της Έφης Καρακάντζουλα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που αποτελεί μια γυναίκα σύμβολο πλέον πήγε στο Ζάππειο. Και το...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιωάννα Παλιοσπύρου – Μια κοκέτα στην εβδομάδα μόδας (Εικόνες)
Διαβάστε το στο spoilersΙωάννα Παλιοσπύρου: «Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση» – Η εμφάνισή της στην εβδομάδα μόδας
«Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση» δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για την επίθεση με...
The post Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση» – Η εμφάνισή της στην εβδομάδα μόδας appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr