Η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την απόλυσή της μετά τον χαμό του αδελφού της

08:42 - 05/11/2021

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνιας και είπε τις αλήθειες της. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μεταξύ...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κουτσελίνη κατά Σπυροπούλου: Δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού μου με έδιωξε

Καταπέλτης η παρουσιάστρια...

Διαβάστε το στο

Η Ζήνα Κουτσελίνη εξομολογείται: «Η Σπυροπούλου με έδιωξε δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» του OPEN βρέθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε για τις δικές της αλήθειες. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και για τη μεγάλη απόφαση της να φύγει από την οικογένεια της και να ζήσει μόνη της στα 12 της χρόνια. «Πας να... The post Η Ζήνα Κουτσελίνη εξομολογείται: «Η Σπυροπούλου με έδιωξε δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού μου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: Περιμένω μια συγγνώμη, με έδιωξε μετά την κηδεία του αδερφού μου

Στην συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και για το πως βρέθηκε εκτός εκπομπής, αναφέρθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης (4/11) στο OPEN. Σημείωσε ότι η απόλυση της ήρθε μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδελφού της και αναφερόμενη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέει χαρακτηριστικά «αν εκείνη δεν με έδιωξε, γιατί όλα αυτά […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»