Ναταλία Γερμανού: «Με έχουν αποκαλέσει γριά, παλιόγρια και δεινόσαυρο»

13:44 - 05/11/2021

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η Ναταλία Γερμανού στην Κατερίνα Καινούργιου και στην πρωινή εκπομπή του Alpha, […] The post Ναταλία Γερμανού: «Με έχουν αποκαλέσει γριά, παλιόγρια και δεινόσαυρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού: Έχω δεχτεί ρατσισμό - «Με έχουν αποκαλέσει παλιόγρια και δεινόσαυρο»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει δεχτεί απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά καιρούς.

Διαβάστε το στο

Ναταλία Γερμανού: Με αποκαλούν «παλιόγρια» και «δεινόσαυρο», είναι το ηλικιακό bullying

Απέναντι από την Κατερίνα Καινούργιου κάθισε η Ναταλία Γερμανού και προχώρησε μια εκ βαθέων συζήτηση με την παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα». Η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε πως έχει βιώσει ηλικιακό ρατσισμό ενώ σχολίασε και το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό. «Ίσως πάνω στον παρορμητισμό του, έκανε κάτι χωρίς να καταλάβει πόσο κακό είναι… πρέπει να βάλουμε ένα τεράστιο «Χ», όταν εισβάλλουμε στα όρια του διπλανού μας…» είπε για το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό. Σε ερώτηση της Κατερίνας για το αν θα έπαιρνε συνέντευξη από τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Δημήτρη Λιγνάδη, απαντά: «Όχι δεν θα έκανα συνέντευξη από τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Δημήτρη Λιγνάδη, εγώ δεν θέλω αυτή τη στιγμή να την κάνω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ναταλία Γερμανού: Μου γράφουν “παλιόγρια όξω από την τηλεόραση”

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ναταλία Γερμανού στην Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ναταλία Γερμανού: «Mε αποκαλούν γριά, έχω υποστεί age shaming»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ναταλία Γερμανού: Με έχουν αποκαλέσει γριά, παλιόγρια και δεινόσαυρο

Η παρουσιάστρια για το bullying που δέχεται για την ηλικία της

Διαβάστε το στο news.gr

Ναταλία Γερμανού: «Με αποκαλούν παλιόγρια και δεινόσαυρο»

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Ναταλία Γερμανού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, σχετικά με τη ρατσιστική ανάρτηση του Τάσου Ξιάρχου για την ενδυματολογική επιλογή μιας κοπέλας με παραπάνω κιλά, αλλά και την τροπή που πήρε το συγκεκριμένο θέμα, η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια δέχεται bullying […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ναταλία Γερμανού: Μέχρι τα 48-49 έκανα μούγκα για την ηλικία μου

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τις επιθέσεις που δέχεται λόγω της ηλικίας της και αποκάλυψε πως αποφάσισε να πει την αλήθεια για την ηλικία της.Καλεσμένη της «Super Κατερίνας» βρέθηκε σήμερα η Ναταλία Γερμανού για μια συζήτηση από την οποία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το θέμα του bullying. Με αφορμή λοιπόν το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την γνωστή ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μάθει αν η ίδια η Ναταλία έπεσε ποτέ θύμα bullying. Η απάντησή της την εξέπληξε. «Σε πιο νεαρή ηλικία δεν ένιωσα bullying. Ούτε ως παιδί, ούτε ως έφηβη. Έχω υποστεί τα τελευταία 2-3 χρόνια» αποκάλυψε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται». Και διευκρίνισε: «Εκτός

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ναταλία Γερμανού: "Με έχουν αποκαλέσει γριά, παλιόγρια και δεινόσαυρο" (video)

"Έχω υπάρξει κατά περιόδους πολύ τραγική εμφανισιακά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού: «Με λένε γριά, παλιόγρια και δεινόσαυρο»

Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού: «Με λένε γριά, παλιόγρια και δεινόσαυρο» Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πολλούς χαρακτηρισμούς ανά διαστήματα, ενώ εξήγησε πως το βασικότερο θέμα, στο οποίο εστιάζουν είναι η ηλικία της Για το bullying που έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια μίλησε η Ναταλία Γερμανού. Όπως αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια στην εκπομπή Super Κατερίνα, το τελευταίο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο