Βανδή-Μπισμπίκης: Έξαλλη η Δέσποινα, τους την έπεσαν στο αεροδρόμιο από Ρώμη – «Μου κάνεις πλάκα τώρα» [video]
12:30 - 06/11/2021
Γιατί η Δέσποινα Βανδή έγινε έξαλλη όταν την τσάκωσαν δημοσιογράφοι όταν γύριζε από τη Ρώμη με τον Βασίλη Μπισμπίκη; Ρομαντική απόδραση στην Ιταλία για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους, αλλά όλο και πιο συχνά εμφανίζονται μαζί το τελευταίο διάστημα. Οι […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Βανδή-Μπισμπίκης: Έξαλλη η Δέσποινα, τους την έπεσαν στο αεροδρόμιο από Ρώμη – «Μου κάνεις πλάκα τώρα» [video].
Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βανδή-Μπισμπίκης – Έξαλλη η Δέσποινα, τους την έπεσαν στο αεροδρόμιο από Ρώμη: «Μου κάνεις πλάκα τώρα»
14k Views by nassosblog 6 Νοεμβρίου, 2021, 1:44 μμ inCelebrity News OMG Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, “τσάκωσε” την Δέσποινα Βανδή και τονΒασίλη Μπισμπίκηστο αεροδρόμιο Ελευθέριος...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βανδή-Μπισμπίκης – Έξαλλη η Δέσποινα, τους την έπεσαν στο αεροδρόμιο από Ρώμη: «Μου κάνεις πλάκα τώρα»
Διαβάστε το στο spoilers