Βανδή-Μπισμπίκης: Έξαλλη η Δέσποινα, τους την έπεσαν στο αεροδρόμιο από Ρώμη – «Μου κάνεις πλάκα τώρα» [video]

12:30 - 06/11/2021

Γιατί η Δέσποινα Βανδή έγινε έξαλλη όταν την τσάκωσαν δημοσιογράφοι όταν γύριζε από τη Ρώμη με τον Βασίλη Μπισμπίκη; Ρομαντική απόδραση στην Ιταλία για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους, αλλά όλο και πιο συχνά εμφανίζονται μαζί το τελευταίο διάστημα. Οι […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Βανδή-Μπισμπίκης: Έξαλλη η Δέσποινα, τους την έπεσαν στο αεροδρόμιο από Ρώμη – «Μου κάνεις πλάκα τώρα» [video].

Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βανδή-Μπισμπίκης – Έξαλλη η Δέσποινα, τους την έπεσαν στο αεροδρόμιο από Ρώμη: «Μου κάνεις πλάκα τώρα»

14k Views by nassosblog 6 Νοεμβρίου, 2021, 1:44 μμ inCelebrity News OMG Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, “τσάκωσε” την Δέσποινα Βανδή και τονΒασίλη Μπισμπίκηστο αεροδρόμιο Ελευθέριος... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βανδή-Μπισμπίκης – Έξαλλη η Δέσποινα, τους την έπεσαν στο αεροδρόμιο από Ρώμη: «Μου κάνεις πλάκα τώρα»

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fimes.gr

Ψέματα της Βουγιουκλάκη: Πόσα χρόνια έκρυβε από την ηλικίας της. Δείτε την ταυτότητα [φωτο]

Τα 5 χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι ένα παιδί θα βγάλει πολλά χρήματα

Πώς είναι να ζεις σε μια «ντουλάπα»: Αυτά είναι τα νέα μικρο-διαμερίσματα των 8 τ.μ. [video]

Χαμός στα Ζara: Ποιο προϊόν έχει σπάσει τα ταμεία. Το αγοράζουν όλοι, θραύση [φωτο]

Σάσα Σταμάτη: Πώς ήταν η παρουσιάστρια πριν την πλαστική, πού την έκανε [video]

Πώς είναι σήμερα η Ελένη από το Ρετιρέ, γνωστή ηθοποιός Κλαίρη Κατσαντώνη [φωτο]