J2US: Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση

08:16 - 07/11/2021

Σαν «βόμβα» έσκασε το βράδυ του Σαββάτου η ανακοίνωση πως η Ιωάννα Τούνη και ο Νικηφόρος, αποχωρούν οικειοθελώς από το παιχνίδι. Μάλιστα, η εμφάνισή τους ήταν τόσο καλή που το ντουέτο κατάφερε να αποσπάσει από τις πιο υψηλές βαθμολογίες του σόου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη, ο λόγος που η Ιωάννα Τούνη αναγκάζεται να μείνει εκτός του σόου έχει να κάνει με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει οικείο της πρόσωπο. Δεν αποκαλύφθηκε τίποτα παραπάνω στον αέρα του σόου όμως ο Νίκος Κοκλώνης τής ευχήθηκε να πάνε όλα καλά ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποιο από τα επόμενα σόου! Εκείνο που έχει σημασία είναι πως ήρθε μεγάλη ανατροπή και αναστάτωση φυσικά στην παρα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε οικειοθελώς από το «J2US»

Η διάσημη influencer εξηγεί γιατί έφυγε εκτάκτως απο το λαμπερό διαγωνισμό τραγουδιού

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Τούνη: Απάντησε για την οικειοθελή της αποχώρηση από το «J2US» και τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Ιωάννα Τούνη: Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε χθες (6/11) πως η influencer δεν θα βρίσκεται στο επόμενο live του «J2US». Ποιος…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

J2US: Η εξήγηση της Ιωάννας Τούνη για την οικειοθελή της αποχώρηση

Οριστικά εκτός J2US φαίνεται πώς βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη, παρά το «παράθυρο» που άφησε ο Νίκος Κοκλώνης για επιστροφή της στο show. «Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη για την οικειοθελή της αποχώρηση στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και πρόσθεσε: «Έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο, πέρασα τέλεια. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, ήτα αναπάντεχο για μένα. Όχι, δεν είμαι έγκυος». Αναφορικά με την επόμενη μέρα, οι υποψήφιες αντικαταστάτρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Ιωάννα Τούνη απαντά για την οικειοθελή της αποχώρηση από το J2US και τις φήμες εγκυμοσύνης

O Νίκος Κοκλώνης στο τέλος του χθεσινού live του J2US ανακοίνωσε πως η Ιωάννα Τούνη αποχωρεί οικειοθελώς από το σόου λόγω ενός θέματος υγείας,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Ιωάννα Τούνη απαντά και ξεκαθαρίζει για την οικειοθελή της αποχώρηση από το J2US – «Όχι, δεν είμαι έγκυος» (vid)

«Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη. Η Ιωάννα Τούνη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Ιωάννα Τούνη απαντά και ξεκαθαρίζει για την οικειοθελή της αποχώρηση από το J2US

Η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε χθες στο live ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και […] The post Η Ιωάννα Τούνη απαντά και ξεκαθαρίζει για την οικειοθελή της αποχώρηση από το J2US appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ιωάννα Τούνη - Απαντά και ξεκαθαρίζει για την οικειοθελή της αποχώρηση από το J2US (video)

"Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ιωάννα Τούνη: Γιατί αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US

Ανησυχία προκλήθηκε για την Ιωάννα Τούνη όταν ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή της από το J2US, λόγω οικογενειακού... The post Ιωάννα Τούνη: Γιατί αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις