Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου – Η πρώτη ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της

22:24 - 07/11/2021

Μια εβδομάδα έχει περάσει από τη στιγμή που η Κατερίνα Καραβάτου αναγκάστηκε να αφήσει στη μέση της εκπομπή «Τι λες τώρα» που παρουσιάζει στο Mega, όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο της μητέρας της. Η παρουσιάστρια που το τελευταίο διάστημα πέρασε δύσκολα καθώς η μητέρα της νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, την αποχαιρέτησε μια για πάντα την περασμένη εβδομάδα. […] The post Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου – Η πρώτη ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καραβάτου: «Ραγίζει» καρδιές η πρώτη ανάρτηση της μετά τον θάνατο της μητέρας της

To βράδυ της Κυριακής η παρουσιάστρια θέλησε να αποχαιρετήσει τη μητέρα της και μέσα από τα social media

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καραβάτου: «Ραγίζει» καρδιές η πρώτη ανάρτηση της μετά τον θάνατο της μητέρας της

«Σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου»

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καραβάτου – Συγκινητική ανάρτηση μετά το θάνατο της μητέρας της

Η Κατερίνα Καραβάτου το βράδυ της Κυριακής έκανε και την πρώτη ανάρτηση μετά από θλιβερό γεγονός

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της

Στην πρώτη της ανάρτηση προχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου στα social media, τη νύχτα της Κυριακής, μετά τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας. Η παρουσιάστρια του MEGA επέστρεψε στο τηλεοπτικό της πόστο το Σάββατο και μια μέρα αργότερα αποφάσισε να επικοινωνήσει στους διαδικτυακούς της φίλους της σκέψεις της. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καραβάτου επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της μητέρας της συνοδεία ενός μακροσκελούς κειμένου. «Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου; Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καραβάτου: Συγκινεί η πρώτη ανάρτηση για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή

Η Κατερίνα Καραβάτου το βράδυ της Κυριακής έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media, μετά τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας. Η παρουσιάστρια...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κατερίνα Καραβάτου: Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της

Κατερίνα Καραβάτου: Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου η οποία το περασμένο Σάββατο έχασε τη μητέρα της μετά από μια δύσκολη περίοδο ταλαιπωρίας με την υγεία της. Η παρουσιάστρια του Mega ενημερώθηκε για την θλιβερή είδηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, αποχωρώντας εκτάκτως από το πλατό. Μια εβδομάδα μετά... The post Κατερίνα Καραβάτου: Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κατερίνα Καραβάτου: «Λυγίζει» τα social media με την ανάρτηση για τη μητέρα της

Στην πρώτη της ανάρτηση προχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου στα social media, τη νύχτα της Κυριακής, μετά τον θάνατο της αγαπημένης […] The post Κατερίνα Καραβάτου: «Λυγίζει» τα social media με την ανάρτηση για τη μητέρα της appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου η οποία το περασμένο Σάββατο έχασε τη μητέρα της μετά To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Καραβάτου: Συγκινεί η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της (Photo)

Η φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κατερίνα Καραβάτου: Η ανάρτηση για το θάνατο της μητέρας της

Ημέρες θλίψης περνά η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία πριν από λίγες ημέρες «έχασε» τη μητέρα της. Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Κατερίνα Καραβάτου, αφού το προηγούμενο Σάββατο έφυγε από…

Διαβάστε το στο politik.gr

Κατερίνα Καραβάτου: H πρώτη ανάρτηση της μετά τον θάνατο της μητέρας της

Η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να αποχαιρετήσει τη μητέρα της μέσα από τα social media.  Η Κατερίνα Καραβάτου περνάει δύσκολες ημέρες, καθώς το προηγούμενο Σάββατο έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. To βράδυ της Κυριακής (7/11) η παρουσιάστρια θέλησε να αποχαιρετήσει τη μητέρα της και μέσα από τα social media. «Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Καραβάτου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της

Το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κατερίνα Καραβάτου - «Λυγίζει» τα social media με την ανάρτηση για τη μητέρα της

"Τώρα είμαι αλλιώς"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»