Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είχα θυμώσει με αυτούς που έβρισκαν κάτι ωραίο στην καραντίνα»

01:46 - 09/11/2021

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης […] The post Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είχα θυμώσει με αυτούς που έβρισκαν κάτι ωραίο στην καραντίνα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Είχα θυμώσει μ’ αυτούς που έβρισκαν κάτι ωραίο στην καραντίνα και καθάριζαν τα σπίτια τους

Στην παρέα του «The 2Night Show» ήταν τη Δευτέρα (08/11) καλεσμένη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που συνάντησε, για πρώτη φορά τηλεοπτικά, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μοιράστηκε τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της μετά τον γάμο της και εξήγησε τι την γοητεύει στον σύζυγό της. «Ο γάμος είναι είναι ένα καινούριο statement στη ζωή μου. Το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω τις αντοχές μου, να μάθω τα όριά μου, το απολαμβάνω». Για το κατά πόσο ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα απάντησε πως ποτέ δεν πίστευε κάτι τέτοιο. Ο σύζυγός της, ο γνωστός ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου, μπορεί να μην έχει σχέση με τον χώρο της, αλλά αυτό είναι και που την ενθουσιάζει σε αυτόν. Το

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Είχα θυμώσει με αυτούς που έβρισκαν κάτι ωραίο στην καραντίνα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Ελεονώρα Ζουγανέλη στο «The 2night Show»Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πέρασε το κατώφλι του «The 2night Show» για την πρώτη, μετά από τον γάμο της, συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η τραγουδίστρια, η οποία πέρασε το κατώφλι της εκκλησίας με τον αγαπημένο της ποινικολόγο Σπύρο Δημητρίου τον Οκτώβριο του 2020, σε ένα «διάλειμμα» από την σκληρή καραντίνα, αποκάλυψε πως πέρασε το διάστημα του lockdown. Ήταν μια αφορμή για να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της;«Δεν μου χρειαζόταν αυτό. Έχω μυηθεί στο να ψάχνω πράγματα του εαυτού μου και πάντα με εκπλήσσει. Δεν μου χρειάζεται κάτι τόσο πολύ οδυνηρό για να καταλάβω τι μου γίνεται» απάντησε αρνητικά η Ελεονώρα Ζουγανέ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ζουγανέλη: «Είχα θυμώσει με αυτούς που έβρισκαν κάτι ωραίο στην καραντίνα»

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Είχα θυμώσει με αυτούς που έβρισκαν κάτι ωραίο στην καραντίνα" (video)

"Ταράχτηκα πολύ την πρώτη φορά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο