ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Με το βλέμμα στο 2022

16:44 - 09/11/2021

Με υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ Εντατικοποιούνται οι Δράσεις για την Οδική Ασφάλεια Το FIA Rally Star και στην Ελλάδα H κατηγορία Junior της FIA το 2022 στον αγώνα Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 «επιστρέφει» για ένα μοναδικό θέαμα στο ΟΑΚΑ, την ίδια ώρα που, πέρα από το στενό αγωνιστικό πλαίσιο, το Ράλλυ […] The post ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Με το βλέμμα στο 2022 appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamiafm1.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Η Ανίτα Πασαλή μιλάει στο GOCAR

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, έκρυβε ουκ ολίγες εκπλήξεις. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, καταρχήν αποκάλυψε με κάθε επισημότητα την επιστροφή του εθνικού μας αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο. ...

Διαβάστε το στο gocar.gr

To ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στρέφει το βλέμμα του στο 2022

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 «επιστρέφει» για ένα μοναδικό θέαμα στο ΟΑΚΑ, την ίδια ώρα που, πέρα από το στενό αγωνιστικό πλαίσιο, το Ράλλυ των Θεών διευρύνει το κοινωνικό του πρόσωπο. Με τη σκυτάλη πλέον να έχει παραδοθεί επίσημα στη διοργάνωση του 2022, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις «κλείνει» τη χρονιά που αποτέλεσε ακόμα ένα σταθμό […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Το Ράλλυ Ακρόπολις κοιτάζει το 2022 με πολύ θέαμα

Μετά την επιστροφή και την επιτυχία του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις, ο δημοφιλής αγώνας ετοιμάζεται ήδη για ένα μοναδικό θέαμα του χρόνου με μία εντυπωσιακή υπερειδική διαδρομή μέσα στο κεντρικό στάδιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας -και όχι μόνο. Την ίδια ώρα, πέρα από το στενό αγωνιστικό πλαίσιο, το Ράλλυ των Θεών διευρύνει και το κοινωνικό […] The post Το Ράλλυ Ακρόπολις κοιτάζει το 2022 με πολύ θέαμα appeared first on AutoGreekNews.

Διαβάστε το στο autogreeknews.gr

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Με το βλέμμα στο 2022

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 «επιστρέφει» για ένα μοναδικό θέαμα στο ΟΑΚΑ, την ίδια ώρα που, πέρα από το στενό... The post ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Με το βλέμμα στο 2022 appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamiafm1.gr

Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση στο κέντρο – ΙΧ μπήκε σε βιτρίνα καταστήματος (φωτό και βίντεο)

Από καύσωνα σε καύσωνα: Έρχεται νέο κύμα ζέστης από την Τετάρτη, «ίσως να είναι ισχυρότερο» (vid)

Πρώην δήμαρχος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από όπλο

Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ακόμα το αρδευτικό δίκτυο απο τον Σμόκοβο στην περιοχή του Δομοκού;

Υποψήφιος ξανά ο Βασίλης Κυριακάκης για τον Δήμο Λαμίας

Χωματερή μετά τη διασταύρωση για την Ηράκλεια….