Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκινεί για την απώλεια της φίλης της, Εύας Μπουντούρη

09:52 - 10/11/2021

Μια ειδική αναφορά θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει μέσα από τον αέρα του Happy Day το πρωινό της Τετάρτης […] The post Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκινεί για την απώλεια της φίλης της, Εύας Μπουντούρη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Συγκινημένη ανακοίνωσε τον θάνατο της Εύας Μπουντούρη

Δύσκολες στιγμές για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έχασε από τη ζωή της μια πολύ καλή παιδική της φίλη και αδερφή της κουμπάρας της.

Διαβάστε το στο

Δύσκολες στιγμές για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έχασε από τη ζωή της μια πολύ καλή παιδική της φίλη και αδερφή της κουμπάρας της.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο tovima

Συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την απώλεια της φίλης της, Εύας Μπουντούρη

H Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε χαρακτηριστικά πως «χθες ήμουν και γω σε μια άλλη διάθεση μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο μου και η κουμπάρα μου και αδελφική μου φίλη με ενημέρωσε ότι η αδελφή της έχασε την μάχη για την ζωή. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που πιθανότατα σας έχει συντροφεύσει πολλές φορές στο σπίτι και στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκινεί για την απώλεια της φίλης της, Εύας Μπουντούρη

“Κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πως όλα κρίνονται από μια κλωστή” τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μια ειδική αναφορά θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει μέσα από τον αέρα του Happy Day το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha. Αφορμή στάθηκε το φευγιό της Εύας Μπουντούρη. Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χθες ήμουν και γω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο