Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκινεί για την απώλεια της φίλης της, Εύας Μπουντούρη
09:52 - 10/11/2021
Μια ειδική αναφορά θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει μέσα από τον αέρα του Happy Day το πρωινό της Τετάρτης […]
The post Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκινεί για την απώλεια της φίλης της, Εύας Μπουντούρη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταματίνα Τσιμτσιλή – Συγκινημένη ανακοίνωσε τον θάνατο της Εύας Μπουντούρη
Δύσκολες στιγμές για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έχασε από τη ζωή της μια πολύ καλή παιδική της φίλη και αδερφή της κουμπάρας της.
Διαβάστε το στο Σταματίνα Τσιμτσιλή – Συγκινημένη ανακοίνωσε τον θάνατο της Εύας Μπουντούρη
Δύσκολες στιγμές για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έχασε από τη ζωή της μια πολύ καλή παιδική της φίλη και αδερφή της κουμπάρας της.
Διαβάστε το στο tanea.grΣταματίνα Τσιμτσιλή – Συγκινημένη ανακοίνωσε τον θάνατο της Εύας Μπουντούρη
Διαβάστε το στο tovimaΣυγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την απώλεια της φίλης της, Εύας Μπουντούρη
H Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε χαρακτηριστικά πως «χθες ήμουν και γω σε μια άλλη διάθεση μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο μου και η κουμπάρα μου και αδελφική μου φίλη με ενημέρωσε ότι η αδελφή της έχασε την μάχη για την ζωή. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που πιθανότατα σας έχει συντροφεύσει πολλές φορές στο σπίτι και στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκινεί για την απώλεια της φίλης της, Εύας Μπουντούρη
“Κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πως όλα κρίνονται από μια κλωστή” τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μια ειδική αναφορά θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει μέσα από τον αέρα του Happy Day το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha. Αφορμή στάθηκε το φευγιό της Εύας Μπουντούρη. Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χθες ήμουν και γω […]
Διαβάστε το στο irafina.gr