Η Εύη Βατίδου έμαθε στον αέρα για το τροχαίο του Αλέξη Κούγια
10:16 - 10/11/2021
«Ανθρώπινα επικοινώνησες μαζί του μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών για το σοβαρό τροχαίο που είχε», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την […]
The post Η Εύη Βατίδου έμαθε στον αέρα για το τροχαίο του Αλέξη Κούγια appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εύη Βατίδου: Έμαθε στον «αέρα» της εκπομπής για το σοβαρό τροχαίο του Αλέξη Κούγια (Βίντεο)
«Χαίρομαι που είναι καλά ο άνθρωπος. Πάλι καλά που βγήκε ζωντανός από αυτό το ατύχημα που μου περιγράφετε. Δεν έχω μόνιτορ, από εσάς το ακούω πρώτη φορά» είπε η Εύη Βατίδου.
Διαβάστε το στο Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο ατύχημα του Αλέξη Κούγια
Ο ποινικολόγος φέρει κατάγματα στο αριστερό του χέρι, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε έχει πλέον καταστραφεί στο μεγαλύτερο μέρος του
Διαβάστε το στο tanea.grΗ Εύη Βατίδου έμαθε στον «αέρα» για το τροχαίο του Αλέξη Κούγια – Η συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή
Για το τροχαίο του Αλέξη Κούγια και αν η Εύη Βατίδου επικοινώνησε μαζί του όταν το έμαθε θέλησε να μάθει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «αέρα» του Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε την καλεσμένη της η οποία βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση αν: «Ανθρώπινα επικοινώνησες μαζί του μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών για το σοβαρό τροχαίο που είχε;». Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, Εύη Βατίδου φάνηκε να ξαφνιάζεται για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά την αρχική αμηχανία που δημιουργήθηκε, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Πάρτε τον τηλέφωνο. Δεν έχω κάποια πληροφόρηση, Χαίρομαι που είναι καλά ο άνθρωπος, προς Θεού! Πάλι καλά που βγήκε ζωντανός ο άνθρωπος μετά από αυτό το ατύχημα που μου περιγράφετε. Από εσάς
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Εύη Βατίδου έμαθε στον αέρα για το τροχαίο του Αλέξη Κούγια! BINTEO
«Ανθρώπινα επικοινώνησες μαζί του μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών για το σοβαρό τροχαίο που είχε», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Εύη Βατίδου στον αέρα του Happy Day, αναφερόμενη στο τροχαίο που είχε ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ της Τρίτης.
Διαβάστε το στο thebest.grΆφωνη η Τσιμτσιλή: Η Εύη Βατίδου έμαθε στον αέρα για το τροχαίο του Αλέξη Κούγια (vid)
«Πάρτε τον τηλέφωνο. Δεν έχω κάποια πληροφόρηση, Χαίρομαι που είναι καλά ο άνθρωπος, προς Θεού! Πάλι καλά που βγήκε ζωντανός ο άνθρωπος μετά από αυτό το ατύχημα που μου περιγράφετε. Από εσάς το ακούω πρώτη φορά. Ευτυχώς όλα καλά». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είχε έρθει σε δύσκολη θέση, είπε στην καλεσμένη της: «Νόμιζα ότι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕύα Βατίδου: Έμαθε στον «αέρα» για το σοβαρό τροχαίο του Αλέξη Κούγια – «Το ακούω πρώτη φορά»
Η Εύη Βατίδου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου στο Happy Day, με αφορμή το
To άρθρο Εύα Βατίδου: Έμαθε στον «αέρα» για το σοβαρό τροχαίο του Αλέξη Κούγια – «Το ακούω πρώτη φορά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕύη Βατίδου: Ενημερώθηκε on air για το τροχαίο του Κούγια – Πώς αντέδρασε (Video)
Δεν είχε ιδέα για το σοβαρό τροχαίο που είχε ο πρώην σύζυγός της
Διαβάστε το στο topontiki.grΕύη Βατίδου: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν έμαθε στον "αέρα" για το τροχαίο του Κούγια [Βίντεο]
Αμηχανία για την Εύη Βατίδου στον αέρα του "Happy Day", αφού δεν ήξερε ότι ο Αλέξης Κούγιας είχε τροχαίο στην Εθνική οδό
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ Εύη Βατίδου έμαθε στον «αέρα» για το τροχαίο του Αλέξη Κούγια – Η αντίδρασή της
«Συγγνώμη, δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση»
Διαβάστε το στο news.grΗ Εύη Βατίδου έμαθε στον αέρα για το τροχαίο του Αλέξη Κούγια
“Δεν γνωρίζω γι’ αυτό που μου λέτε αυτή τη στιγμή. Πότε έχει συμβεί; Δεν πρόλαβα να μιλήσω, ενημερώνομαι από εσάς”, είπε έκπληκτη η Εύη Βατίδου. «Ανθρώπινα επικοινώνησες μαζί του μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών για το σοβαρό τροχαίο που είχε», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Εύη Βατίδου στον αέρα του Happy Day, αναφερόμενη στο τροχαίο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕύη Βατίδου: Έμαθε στον αέρα για το σοβαρό τροχαίο του πρώην της Αλέξη Κούγια – Η αντίδρασή της
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε το βράδυ της Τρίτης, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Το τροχαίο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εύη Βατίδου: Έμαθε στον αέρα για το σοβαρό τροχαίο του πρώην της Αλέξη Κούγια – Η αντίδρασή της
Διαβάστε το στο spoilersΕύη Βατίδου: Έμαθε στον «αέρα» για το τροχαίο του Αλέξη Κούγια
«Πάγωσε» η Εύη Βατίδου, όταν έμαθε στον «αέρα», πως ο πρώην σύζυγος της, Αλέξης Κούγιας, είχε τροχαίο ατύχημα.Η Εύη Βατίδου δεν γνώριζε για το σοβαρό τροχαίο που είχε ο Αλέξης Κούγιας και έμαθε την είδηση στον «αέρα». Συγκεκριμένα, ενώ μιλούσε στην εκπομπή «Happy Day» για τα νέα επαγγελματικά της βήματα, την διέκοψε η Σταματίνα Τσιτσιμτσιλή και ανακοίνωσε πως ο γνωστός ποινικολόγος και πρώην σύζυγος της Εύης Βατίδου, είχε ατύχημα στη Λάρισα. «Πάλι καλά που βγήκε ζωντανός από αυτό που μου περιγράφετε. Από εσάς το μαθαίνω. Ευτυχώς όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, σημείωσε εμφανώς ανήσυχη, ότι «ενημερώνομαι από εσάς. Ελπίζω να είναι όλα καλά». Σημειώνεται, το όχημα που οδηγούσε ο Αλέξης Κ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΝέες σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο ατύχημα του Αλέξη Κούγια
Ο ποινικολόγος φέρει κατάγματα στο αριστερό του χέρι, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε έχει πλέον καταστραφεί στο μεγαλύτερο μέρος του
Διαβάστε το στο to10.gr