Τσίπρας: «Αν ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να αναλαβει δύσκολες αποφάσεις ας το αφήσει να τις πάρουμε εμείς»

17:12 - 10/11/2021

Τσίπρας: «Αν ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να αναλαβει δύσκολες αποφάσεις ας το αφήσει να τις πάρουμε εμείς» «Εγκληματικές και τεράστιες» ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας καταλόγισε στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στο ”Ράδιο Παρατηρητής 94.0” της Κομοτηνής, την οποία επισκέπτεται αύριο. Οπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε ότι η Ελλάδα βρίσκεται «σε μια […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Τσίπρας: Αν η κυβέρνηση δε μπορεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις, ας αποχωρήσει να τις πάρουμε εμείς

Επάνω στο δίπολο της πανδημίας και της ακρίβειας χτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το αφήγημα με το οποίο θα πορευθεί μέχρι τις κάλπες, και το οποίο λέει ότι πλέον η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν  τις προκλήσεις που έχουν μπροστά τους. Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Τσίπρας από την Θράκη εμφανίστηκε να ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξης Τσίπρας: Αν η κυβέρνηση δε μπορεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις, ας αποχωρήσει να τις πάρουμε εμείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή