Νέες εικόνες από το τροχαίο Κούγια - Σοκάρει η ζημιά του αυτοκινήτου (ΦΩΤΟ)

18:48 - 10/11/2021

Νέες εικόνες από το τροχαίο Κούγια - Σοκάρει η ζημιά του αυτοκινήτου (ΦΩΤΟ) 10/11/2021 Πόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση αποκαλύπτουν νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το τροχαίο που είχε ο Αλέξης Κούγιας, το βράδυ της Τρίτης. Ο ποινικολόγος φέρει κατάγματα στο αριστερό του χέρι, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, έχει πλέον καταστραφεί στο μεγαλύτερο μέρος του. Πώς έγινε το ατύχημα Ο δικηγόρος, μιλώντας για το τροχαίο που είχε, δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως «είναι μια ακραία αμέλεια δύο οδηγών νταλικών οι οποίοι, από ό,τι μου είπαν γιατί κι εγώ στα χαμένα ήμουν, μάλλον ο ένας οδηγός

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέες εικόνες από το τροχαίο Κούγια: Σοκάρει η ζημιά του αυτοκινήτου

Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για το ατύχημα που είχε το βράδυ της Δευτέρας στην εθνική οδό. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το LamiaReport.gr με το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο του Αλέξη Κούγια, ένα Range Rover, πραγματικά σοκάρουν! Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ΑΕΛ, είχε σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο του καρφώθηκε σε φορτηγό. Ευτυχώς […] The post Νέες εικόνες από το τροχαίο Κούγια: Σοκάρει η ζημιά του αυτοκινήτου appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)