Ερντογάν: «Η Ελλάδα είναι βάση των ΗΠΑ – Θα ανοίξουμε τα σύνορα σε 5 εκατ. μετανάστες – Να δω τότε τι θα κάνουν»!
19:14 - 11/11/2021
Νέα «πυρά» κατά της Ελλάδας από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στο περιθώριο συνάντησης με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, χαρακτήρισε τη χώρα μας ως «βάση των ΗΠΑ» και επιτέθηκε ξανά στην Αθήνα για το μεταναστευτικό.
Μια ακόμα ακραία τοποθέτηση από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε στόχο την Ελλάδα. Αυτή τη φορά, ο Τούρκος πρόεδρος στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Ούγγρο πρωθυπουργό, Βίκτορ Όρμπαν, υποστήριξε πως η χώρα μας είναι αυτή που καταδικάζει μετανάστες σε θάνατο ενώ υποστήριξε πως είναι αχαριστία να υποστηρίζει κανείς ότι η Άγκυρα προκαλεί την προσφυγική κρίση.
Σύμφωνα με τον Ερντογάν, η Τουρκία έχει αυτή τη στιγμή 5 εκατ. πρόσφυγες κι αυτό, όπως φάνηκε από τα λε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
“Βόμβα” Ερντογάν: “Θα ανοίξουμε τα σύνορα σε 5 εκατ. μετανάστες – Να δω τότε τι θα κάνετε”
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: Νέα σφοδρά «πυρά» κατά της Ελλάδας από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στο περιθώριο συνάντησης με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, χαρακτήρισε τη χώρα μας ως «βάση των ΗΠΑ» ενώ απείλησε πως θα ανοίξει τα σύνορα σε 5 εκατομμύρια αλλοδαπούς από την Ασία και την Αφρική, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να δούμε τότε τι […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΕρντογάν: Αν ανοίξουμε τα σύνορα μας στους μετανάστες, δεν ξέρω τι θα πάθει η Ελλάδα
Μετά την ερώτηση της Ολλανδός δημοσιογράφου, πήρε την σκυτάλη ο Ερντογαν που ισχυρίστηκε πως: Οι Έλληνες καταδικάζουν στον θάνατο τους πρόσφυγες, τρυπώντας τις φουσκωτές βάρκες τους. Αν ανοίξουμε τα σύνορά μας, δεν ξέρω τι θα πάθει η Ελλάδα» δήλωσε, ακόμη, ο Τούρκος πρόεδρος απειλώντας ευθέως την Αθήνα. Είναι αχαριστία να λέει πως η Τουρκία είναι […]
Ερντογάν: Αν ανοίξουμε τα σύνορα μας στους μετανάστες, δεν ξέρω τι θα πάθει η Ελλάδα - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΕρντογάν: «Η Ελλάδα είναι βάση των ΗΠΑ – Θα ανοίξουμε τα σύνορα σε 5 εκατ. μετανάστες – Να δω τότε τι θα κάνουν»!
Απειλεί με νέα κρίση στον Έβρο ο Τούρκος πρόεδρος Νέα σφοδρά «πυρά» κατά της Ελλάδας [...]
The post Ερντογάν: «Η Ελλάδα είναι βάση των ΗΠΑ – Θα ανοίξουμε τα σύνορα σε 5 εκατ. μετανάστες – Να δω τότε τι θα κάνουν»! appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο