Ερντογάν: «Αχαριστία να μας κατηγορεί η Ελλάδα για το προσφυγικό – Δεν ξέρω τι θα πάθουν αν ανοίξουμε τα σύνορα»
19:44 - 11/11/2021
Νέα προκλητική επίθεση με πολλαπλά «πυρά» κατά της Ελλάδας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
The post Ερντογάν: «Αχαριστία να μας κατηγορεί η Ελλάδα για το προσφυγικό – Δεν ξέρω τι θα πάθουν αν ανοίξουμε τα σύνορα» appeared first on OnAlert.
Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέες απειλές Ερντογάν κατά Ελλάδας: «Δεν ξέρω τι θα πάθει, αν ανοίξουμε τα σύνορα»
Νέο παραλήρημα Ερντογάν - Απειλεί να ανοίξει τα σύνορα.Με άνοιγμα των ελληνοτουρκικών συνόρων για τους πρόσφυγες απείλησε την Ελλάδα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεών του με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν. «Δεν ξέρω τι θα πάθει η Ελλάδα αν ανοίξουμε τις πύλες μας σε 5 εκατομμύρια μετανάστες» είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποστήριξε ότι η χώρα μας ευθύνεται για την μεταναστευτική κρίση. Όπως μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ, ο τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι «είναι αχαριστία να λέει (σ.σ. η Ελλάδα) πως είμαστε η πηγή του προβλήματος, ενώ η Τουρκία φιλοξενεί περίπου 5 εκατομμύρια πρόσφυγες». Σε συνέχεια των δηλώσεών του, είπε με περίσσιο θράσος ότι «η Ελλ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr