Μάνταλος: "Τα δώσαμε όλα, το όνειρο τελειώνει όμως εδώ"

00:26 - 12/11/2021

Μάνταλος: "Τα δώσαμε όλα, το όνειρο τελειώνει όμως εδώ" 12/11/2021 Η Ελλάδα ηττήθηκε 1-0 από την Ισπανία και αποχαιρέτησε όποιες ελπίδες για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Πέτρος Μάνταλος στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV εξέφρασε την απογοήτευσή για το αποτέλεσμα τονίζοντας ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα.   "Μόνο απογοητευμένοι πρέπει να νιώθουμε. Τα δώσαμε όλα. Με τέτοιες ομάδες δεν αρκεί αν δίνεις τα πάντα, χρειάζεται να έχεις και την τύχη μαζί σου. Νομίζω δεν τον είχαμε, μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις, δεν έχω τι να πω. Είμαστε απογοητευμένοι, το όνειρο τελειώνει εδώ" ανέφερε. Για τη φάση του πέναλτι: "Δεν την έχω δει, απλά από τις

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάνταλος: «Το όνειρο τελειώνει εδώ» (video)

Την απογοήτευση της Εθνικής για τη χαμένη πρόκριση στο Κατάρ…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μάνταλος: “Τα δώσαμε όλα, το όνειρο τελειώνει όμως εδώ”

Ο Πέτρος Μάνταλος μετά την ήττα της Ελλάδας απέναντι στην Ισπανία εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη φάση του πέναλτι. Η Ελλάδα ηττήθηκε 1-0 από την Ισπανία και αποχαιρέτησε όποιες ελπίδες για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Πέτρος Μάνταλος στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV εξέφρασε […] The post Μάνταλος: “Τα δώσαμε όλα, το όνειρο τελειώνει όμως εδώ” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μάνταλος – «Τα δώσαμε όλα, αλλά ήμασταν άτυχοι – Το όνειρο τελειώνει εδώ»

Απογοητευμένος ο Πέτρος Μάνταλος μετά την ήττα της Ελλάδας από την Ισπανία

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)