Φαίη Σκορδά: «Του είπα ότι θα του σπάσω το κινητό, είχε βλέμμα που μου φάνηκε γλοιώδες και χυδαίο»

11:10 - 12/11/2021

Για την κόντρα ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Κώστα Τσουρό τοποθετήθηκαν το πρωί της Παρασκευής To άρθρο Φαίη Σκορδά: «Του είπα ότι θα του σπάσω το κινητό, είχε βλέμμα που μου φάνηκε γλοιώδες και χυδαίο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η Σκορδά: «Με κατέγραφε με το κινητό του και είχε ένα βλέμμα γλοιώδες και χυδαίο…»!

Χαμός στο Πρωινό με αφορμή το περιστατικό της Μαίρης Συνατσάκη με έναν άγνωστο άντρα ο οποίος κατέγραφε μία κοπέλα χωρίς…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φαίη Σκορδά: Με κατέγραφε με το κινητό ενώ φορούσα μαγιό με ένα βλέμμα γλοιώδες και χυδαίο – Τού το έσπασα! (vid)

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι του έχει συμβεί και εκείνου και είδε τις φωτογραφίες μετά δημοσιευμένες και η Φαίη Σκορδά τότε ξέσπασε μιλώντας για ένα δικό της περιστατικό! Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ένα περιστατικό που της συνέβη και εκείνης: «Με κατέγραφε με το κινητό του και είχε ένα βλέμμα γλοιώδες και χυδαίο… τον είδα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξέσπασε η Σκορδά: «Με κατέγραφε με το κινητό του και είχε ένα βλέμμα γλοιώδες και χυδαίο…»!

Χαμός στο Πρωινό με αφορμή το περιστατικό της Μαίρης Συνατσάκη με έναν άγνωστο άντρα ο οποίος κατέγραφε μία κοπέλα χωρίς να το γνωρίζει. Το άρθρο Ξέσπασε η Σκορδά: «Με κατέγραφε με το κινητό του και είχε ένα βλέμμα γλοιώδες και χυδαίο…»! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Χαμός στο Πρωινό με αφορμή το περιστατικό της Μαίρης Συνατσάκη με έναν άγνωστο άντρα ο…

Διαβάστε το στο queen.gr

Χαμός στο Πρωινό με αφορμή το περιστατικό της Μαίρης Συνατσάκη…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Aγρίεψε η Σκορδά! «Του είπα ότι θα του σπάσω το κινητό, είχε βλέμμα χυδαίο»

Με αφορμή τον καβγά της Μαίρης Συνατσάκη με περαστικό που τη βιντεοσκοπούσε και το σχόλιο του Κώστα Τσουρού η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας εξομολογήθηκαν ανάλογα περιστατικά που της συνέβησαν. «Μου έχει συμβεί και δεν έχω αντιδράσει με τον πιο ευγενικό τρόπο. Δεν με τιμά καθόλου αυτό που θα πω, δεν έχω αντιδράσει σωστά. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο καβγάς της Σκορδά με έναν άγνωστο – «Του είπα ότι θα του σπάσω το κινητό, είχε βλέμμα χυδαίο»

Με αφορμή τον καβγά της Μαίρης Συνατσάκη με περαστικό που τη βιντεοσκοπούσε και το σχόλιο του Κώστα Τσουρού η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο καβγάς της Σκορδά με έναν άγνωστο – «Του είπα ότι θα του σπάσω το κινητό, είχε βλέμμα χυδαίο»

Διαβάστε το στο spoilers

Φαίη Σκορδά: "Του είπα ότι θα του σπάσω το κινητό" (video)

"Eίχε βλέμμα που μου φάνηκε γλοιώδες και χυδαίο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της