Ντόμινικ: Κυνήγησε με ρόπαλο τους διαρρήκτες που πήγαν να μπουκάρουν σπίτι του

11:16 - 12/11/2021

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Ντόμινικ. Ο τραγουδιστής μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που […] The post Ντόμινικ: Κυνήγησε με ρόπαλο τους διαρρήκτες που πήγαν να μπουκάρουν σπίτι του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντόμινικ: Πήρε στο κυνήγι διαρρήκτες την ώρα που άνοιγαν το σπίτι του

Ο Ντόμινικ είναι μια από τις αποκαλύψεις αυτής της σεζόν τόσο με τη μουσική του, αλλά και με τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σόου Dancing with the Stars. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε, όταν παραλίγο να μπουν ληστές στο σπίτι του, ενώ αναφέρθηκε και στον ρατσισμό που βίωσε όταν ήρθε από τη Γερμανία στην Ελλάδα. «Ήμουν μέσα στο σπίτι και δούλευα με την ησυχία μου όταν ληστές παραβίαζαν την πόρτα μου. Κατάλαβα τί συνέβαινε και αρχικά ήμουν προσεκτικός προκειμένου να μην με αντιληφθούν. Έπειτα, πήγα και πήρα ένα ρόπαλο και ανοίγω την πόρτα. Ο τύπος ήταν σκυμμένος στα γόνατα και τα χέρια του ήταν στην κλειδαριά, ο άλλος φύλαγ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ντόμινικ: Σοκαριστική αποκάλυψη – Κυνήγησε με ρόπαλο τους ληστές που πήγαν να μπουν στο σπίτι του

Για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε, όταν ληστές προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα του σπιτιού του To άρθρο Ντόμινικ: Σοκαριστική αποκάλυψη – Κυνήγησε με ρόπαλο τους ληστές που πήγαν να μπουν στο σπίτι του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ντόμινικ: Κυνήγησα με ρόπαλο τους ληστές που πήγαν να «μπουκάρουν» σπίτι μου

«Ο τύπος ήταν σκυμμένος στα γόνατα και τα χέρια του ήταν στην κλειδαριά, ο άλλος φύλαγε τσίλιες»

Διαβάστε το στο news.gr

Ντόμινικ: Σοκαριστική αποκάλυψη – Κυνήγησε με ρόπαλο τους ληστές που πήγαν να μπουν στο σπίτι του

Για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε, όταν ληστές προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα του σπιτιού του μίλησε ο τραγουδιστής, Ντόμινικ στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο Ντόμινικ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν μέσα στο σπίτι και δούλευα με την ησυχία μου όταν ληστές παραβίαζαν την πόρτα μου. Πήγα και πήρα ένα ρόπαλο και ανοίγω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο