Ναταλία Γερμανού για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Έχω τσιμπηθεί, το παραδέχομαι! Δεν λέω ψέματα στον κόσμο»
16:10 - 13/11/2021
Τη συνέντευξη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη Vogue, στην οποία αντέδρασε για τα αρνητικά σχόλια που
To άρθρο Ναταλία Γερμανού για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Έχω τσιμπηθεί, το παραδέχομαι! Δεν λέω ψέματα στον κόσμο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Έχω τσιμπηθεί, το παραδέχομαι! Δεν λέω ψέματα στον κόσμο»
«Τη θαυμάζω πολύ τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και μία ακόμα, την Πολίνα Πορίτσκοβα είναι δύο γυναίκες που μεγαλώνουν πολύ ωραία και δεν έχουν πειράξει στο πρόσωπό τους τίποτα», είπε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Ναταλία Γερμανού για αισθητικές επεμβάσεις: Η παραδοχή και η μούντζα (Video)
Η Ναταλία Γερμανού όχι μόνο δεν κρύβει την ηλικία της αλλά παραδέχτηκε δημόσια πως έχει «τσιμπηθεί».
Διαβάστε το στο topontiki.grΝαταλία Γερμανού για τις αισθητικές επεμβάσεις: “Έχω τσιμπηθεί, το παραδέχομαι!” (βίντεο)
Τη συνέντευξη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη Vogue, στην οποία αντέδρασε για τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για την ηλικία της σχολίασαν στο «Καλύτερα δε γίνεται», το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου. Τότε, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να πάρει θέση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τη θαυμάζω πολύ τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και μία ακόμα, την Πολίνα Πορίτσκοβα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝαταλία Γερμανού για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Έχω τσιμπηθεί, το παραδέχομαι! Δεν λέω ψέματα στον κόσμο»
Τη συνέντευξη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη Vogue, στην οποία αντέδρασε για τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για την ηλικία της σχολίασαν στο «Καλύτερα δε γίνεται», το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου.Remaining Time-0:00FullscreenMute Τότε, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να πάρει θέση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τη θαυμάζω πολύ τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και μία ακόμα, την Πολίνα Πορίτσκοβα είναι δύο γυναίκες […]
Διαβάστε το στο dete.gr