Μάρα Μεϊμαρίδη: «Με μισεί η Μαρία Μπακοδήμου… Δεν έχω δει καμία εκπομπή της»
15:22 - 14/11/2021
Την Μάρα Μεϊμαρίδη συνάντησε ο Αρτ στα παρασκήνια του J2US και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για την κόντρα που […]
The post Μάρα Μεϊμαρίδη: «Με μισεί η Μαρία Μπακοδήμου… Δεν έχω δει καμία εκπομπή της» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
J2US-Μάρα Μεϊμαρίδη: «Με μισεί η Μαρία Μπακοδήμου… Δεν έχω δει καμία εκπομπή της»
«Ναι, η επιτροπή με μισεί, δεν θέλει να με κρατήσει. Το ξέρω εκ των έσω κι έχω μια διαίσθηση. Η Μαρία Μπακοδήμου με μισεί πιο πολύ και φοβάται τον Harry Potter γιατί πετούσε δωράκια. Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη. Δεν έχω δει καμία εκπομπή που έχει παρουσιάσει. Πώς να την κρίνω;» Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε την […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜάρα Μεϊμαρίδη: «H Μαρία Μπακοδήμου με μισεί… Δεν έχω δει καμία εκπομπή της» (Video)
Κι άλλο λάδι στη φωτιά ρίχνει η Μάρα Μεϊμαρίδη.
Διαβάστε το στο topontiki.grΜάρα Μεϊμαρίδη: «Με μισεί η Μπακοδήμου! Δεν έχω δει καμία εκπομπή της»-H απάντηση της παρουσιάστριας
Νέα κόντρα στη showbiz; Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Μάρα Μεϊμαρίδη και την Μαρία Μπακοδήμου;
Διαβάστε το στο queen.grΜάρα Μεϊμαρίδη: «Με μισεί η Μπακοδήμου! Δεν έχω δει καμία εκπομπή της»-H απάντηση της παρουσιάστριας
Νέα κόντρα στη showbiz; Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Μάρα Μεϊμαρίδη και…
Διαβάστε το στο onsports.grΜάρα Μεϊμαρίδη: «Με μισεί η Μαρία Μπακοδήμου… Δεν έχω δει καμία εκπομπή της»
“Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη” δήλωσε η Μάρα Μεϊμαρίδη. Την Μάρα Μεϊμαρίδη συνάντησε ο Αρτ στα παρασκήνια του J2US και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για την κόντρα που έχει στο παιχνίδι με την Μαρία Μπακοδήμου κι αν θεωρεί πως δεν την συμπαθεί. «Ναι, η επιτροπή με μισεί, δεν θέλει να με κρατήσει. Το ξέρω εκ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜάρα Μεϊμαρίδη – «Με μισεί η Μαρία Μπακοδήμου…» (vid)
"Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη" δήλωσε η Μάρα Μεϊμαρίδη.
Διαβάστε το στο to10.grΜάρα Μεϊμαρίδη: «Με μισεί η Μαρία Μπακοδήμου… Δεν έχω δει καμία εκπομπή της»
"Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη" δήλωσε η Μάρα Μεϊμαρίδη
Διαβάστε το στο patrasevents.gr