Μάρα Μεϊμαρίδη: «Με μισεί η Μαρία Μπακοδήμου… Δεν έχω δει καμία εκπομπή της»

15:22 - 14/11/2021

Την Μάρα Μεϊμαρίδη συνάντησε ο Αρτ στα παρασκήνια του J2US και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για την κόντρα που […] The post Μάρα Μεϊμαρίδη: «Με μισεί η Μαρία Μπακοδήμου… Δεν έχω δει καμία εκπομπή της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

J2US-Μάρα Μεϊμαρίδη: «Με μισεί η Μαρία Μπακοδήμου… Δεν έχω δει καμία εκπομπή της»

«Ναι, η επιτροπή με μισεί, δεν θέλει να με κρατήσει. Το ξέρω εκ των έσω κι έχω μια διαίσθηση. Η Μαρία Μπακοδήμου με μισεί πιο πολύ και φοβάται τον Harry Potter γιατί πετούσε δωράκια. Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη. Δεν έχω δει καμία εκπομπή που έχει παρουσιάσει. Πώς να την κρίνω;» Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε την […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάρα Μεϊμαρίδη: «H Μαρία Μπακοδήμου με μισεί… Δεν έχω δει καμία εκπομπή της» (Video)

Κι άλλο λάδι στη φωτιά ρίχνει η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Με μισεί η Μπακοδήμου! Δεν έχω δει καμία εκπομπή της»-H απάντηση της παρουσιάστριας

Νέα κόντρα στη showbiz; Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Μάρα Μεϊμαρίδη και την Μαρία Μπακοδήμου;

Διαβάστε το στο queen.gr

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Με μισεί η Μπακοδήμου! Δεν έχω δει καμία εκπομπή της»-H απάντηση της παρουσιάστριας

Νέα κόντρα στη showbiz; Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Μάρα Μεϊμαρίδη και…

Διαβάστε το στο onsports.gr

“Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη” δήλωσε η Μάρα Μεϊμαρίδη. Την Μάρα Μεϊμαρίδη συνάντησε ο Αρτ στα παρασκήνια του J2US και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για την κόντρα που έχει στο παιχνίδι με την Μαρία Μπακοδήμου κι αν θεωρεί πως δεν την συμπαθεί. «Ναι, η επιτροπή με μισεί, δεν θέλει να με κρατήσει. Το ξέρω εκ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μάρα Μεϊμαρίδη – «Με μισεί η Μαρία Μπακοδήμου…» (vid)

"Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη" δήλωσε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Διαβάστε το στο to10.gr

"Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη" δήλωσε η Μάρα Μεϊμαρίδη

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο