Μάνος Βροντζάκης: «Γνωστός κύριος της πολιτικής μού ζήτησε να μπω στο ντους μαζί του»
10:26 - 15/11/2021
Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» έδωσε συνέντευξη ο Μάνος Βροντζάκης. Το μοντέλο και personal trainer μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που […]
The post Μάνος Βροντζάκης: «Γνωστός κύριος της πολιτικής μού ζήτησε να μπω στο ντους μαζί του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάνος Βροτζάκης – «Γνωστός Έλληνας πολιτικός μου ζήτησε να μπω μαζί του στο ντους»
Ο προσωπικός γυμναστής της Κένταλ Τζένερ έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν
Διαβάστε το στο Μάνος Βροντζάκης: Γνωστός κύριος της πολιτικής ήθελε να μπω στο ντους μαζί του
Αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έκανε το μοντέλο και personal trainer, Μάνος Βροντζάκης. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» είπε πως κάποιος σχεδιαστής είχε προσπαθήσει να τον πιάσει, ενώ περιέγραψε πώς ένα πολιτικό πρόσωπο του ζήτησε να μπουν μαζί στο ντους. «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα ξεκινήματά μου σαν μοντέλο, θα περπατούσα στην πασαρέλα ενός σχεδιαστή. Παρενέβη την ώρα που άλλαζα. Προσπάθησε να με δει γυμνό και να με ντύσει, ώστε με πιάσει» είπε ο Μάνος Βροντζάκης. «Ως personal trainer, ένας πολύ γνωστός κύριος της πολιτικής μού άνοιξε την πόρτα του με την πετσέτα, πορφασισζόμενος ότι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜάνος Βροντζάκης: «Γνωστός κύριος της πολιτικής μού ζήτησε να μπω στο ντους μαζί του»
«Έχω συνεργαστεί με όλους τους Έλληνες σχεδιαστές, και έχω δουλέψει και στο Μιλάνο. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει για modelling είναι 1500-2000 ευρώ για διαφήμιση. Και τα κορίτσια και τα αγόρια μου ζητάνε το τηλέφωνό μου στο Instagram και μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες. Χθες με κάλεσαν από το καινούργιο Survivor, ακόμα δεν ξέρω αν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜάνος Βροντζάκης: Γνωστός πολιτικός μού μου ζήτησε να μπω μαζί του στο ντους
Το μοντέλο και personal trainer αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί από πολιτικό.
Διαβάστε το στο thetoc.grΜάνος Βροντζάκης: Γνωστός κύριος της πολιτικής ήθελε να μπω στο ντους μαζί του
Αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έκανε το μοντέλο και personal trainer, Μάνος Βροντζάκης. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» είπε πως κάποιος σχεδιαστής είχε προσπαθήσει να τον πιάσει, ενώ περιέγραψε πώς ένα πολιτικό πρόσωπο του ζήτησε να μπουν μαζί στο ντους. «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση […]
Το άρθρο Μάνος Βροντζάκης: Γνωστός κύριος της πολιτικής ήθελε να μπω στο ντους μαζί του εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΜάνος Βροντζάκης: Γνωστός κύριος της πολιτικής ήθελε να μπω στο ντους μαζί του
Τι είπε για τη συνεργασία του με την Κένταλ Τζένερ και τη Λίντσεϊ Λόχαν Aποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έκανε το μοντέλο και personal…
Διαβάστε το στο politik.grΜάνος Βροτζάκης: Γνωστός κύριος της πολιτικής μου ζήτησε να μπω μαζί του στο ντους
Το γνωστό μοντέλο και personal trainer που έχει συνεργαστεί με την Κένταν Τζένερ και την Λίντσεϊ Λόχαν αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από Έλληνα πολιτικό .Ο Μάνος Βροτζάκης έγινε γνωστός ως μοντέλο με παρουσία εντός και εκτός Ελλάδας. Όμως, χάρη στο πάθος του για την γυμναστική, τα τελευταία χρόνια εργάζεται κυρίως ως personal trainer στην Αθήνα και στην Μύκονο, όπου συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με την Κένταν Τζένερ και την Λίντσεϊ Λόχαν. Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» με αφορμή τις φήμες που κυκλοφόρησαν για μια ενδεχόμενη συμμετοχή του στο «Survivor 2021», ο Μάνος Βροτζάκης έκανε μια σύντομη αναδρομή στην καριέρα του στον χώρο του modelling. «Έχω συνεργαστεί με όλους τους Έλληνες
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜάνος Βροντζάκης: «Γνωστός κύριος της πολιτικής μού ζήτησε να μπω στο ντους μαζί του»
«Έχω γυμνάσει και την Λίντσεϊ Λόχαν. Μεγάλο μούτρο. Ήταν μονίμως μεθυσμένη, αλλά έκανε καλά τις ασκήσεις»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr